PUBG

Hazai pálya: Ezeket a klipeket néztük rommá márciusban


Ezúttal a hazai streamereké a főszerep.

Új rovattal jelentkezünk, ahol nem más lesz a főszerepben, mint a hazai PUBG streamerek. Hiába 2 éves a PUBG, még mindig olyan izgalmak történnek a játékban, amire még ma is felkapjuk a fejünket, legyen az egy brutálisan bemákolt Kar98k fejes, vagy egy random 200 IQ-s mozdulat, amire senki sem számít. Na de nézzük, hogy melyik klipeket néztétek rongyosra ebben a hónapban!

5. Szab1s vs Andy

Szab1s végül visszakapta az accountját, a PUBG Corp. levette a bant, ennek örömére egyre többet láthatjuk streamelni. Legutóbb a népszerű Andy-Pyrót sikerült letúrnia úgy, hogy a másik streamernek fogalma sem volt, hogy mi történik a pályán.

4. KODIAK és a bohócok

Egy kellemes lootolás közben KODIAK nem igazán számított arra, hogy egy bohóc fog a kisszobában várni rá. Szegény rendesen felkapta a fejét, egyedül azt sajnáljuk, hogy a pulzusszámlálója épp nem volt aktív.

3. FoDa vs WackyJacky

A Twitch Rivals alkalmával FoDáék összefutottak WackyJacky-vel, de nem mondhatnánk, hogy egyenlő eséllyel indultak harcba a játékosok, tekintve hogy Wacky már a földön feküdt, mikor FoDa kiszúrta.

2. Omgezjonesy 1 tap

Omgezjonesy és KODIAK sem hiányzott természetesen a Twitch Rivals versenyéről, ahol be is mutatták rendkívüli taktikájukat. Jonesy előreküldte Kodit, akit azonnal knockoltak, de Jónás megmentette a helyzetet szokás szerint.

1.  bLYYY megpörgeti Kar98k-t

A legnépszerűbb klipet is a Twitch Rivals versenyének köszönhetjük. Az első lövés is szép volt bLYYY-tól, de ahogy a második áldozatát szedte ki a távcső nélküli Kar98k segítségével, az valami egészen hihetetlen volt.

Ezt olvastad már?

Halálra idegesít mindenkit, mégis direkt került a játékba

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva