Gaming

A Twitch szakít a soft-pornóval


A twitch megelégelte, hogy annyian hajolgatnak a kamera előtt. Vége a kivágott felsők korszakának.

Miután az esport egyre inkább kezdni kinőni magát, a twitch úgy döntött, hogy szakít a softpornóval, ami főként az IRL részlegükön volt elég népszerű jelenség. Már egyre több, korábban erotikus cam modell tért át a twitch platformjára, akik igazából csak ültek a kamera előtt egy kivágott felsőben és néha behajoltak a nézőknek, de volt aki direkt kedvező szögből tartott edzésgyakorlatokat, szóval voltak kreatívabb modellek is.

Mia Khalifa bebizonyította, hogy a Twitch jobban fizet mint a pornó – gamer.hu

Mia egy ideje kiszállt a pornóiparból, miután a csúcsra ért. Megnéztük hogy mivel tölti azóta az idejét. Aki nem ismerné Miát, ő volt az első nemzetközileg is ismert közel-keleti pornószínésznő, 2014.-ben kezdte az ipart és decemberre a PornHub keresési listáján már első helyen szerepelt. Akkora hírnévre tett szert, hogy a szülei is elhatárolták magukat a tevékenységétől.

Most viszont szigorítottak a twitch szabályzatán, főképp a dress code-ot finomították, mostantól ugyanis úgy kell öltöznie mindenkinek, mintha utcán vagy egy étterembe menne. Remélhetőleg ezt azért nem fogják túl komolyan venni, de az üzenet világos: nem látják szívesen a szexuálisan kihívó tartalomgyártókat.

Twitch IRL – Itt nézzük a csajokat élőben – gamer.hu

Mostanában egyre népszerűbb az IRL tartalom a twitchen, na de miért is van ez? Naná, hogy nők vannak a dologban, ugyanis tele van csajokkal az egész. Mi is az az IRL? In Real Life, azaz olyan tartalom, ami az életben történik és nincs feltétlenül számítógéphez kötve.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire fog megváltozni a twitch IRL részlege, az elmúlt időszakban ugyanis egyre népszerűbbé vált a kategória, na persze mindenki kitalálja, hogy miért. Korábban missypwns – népszerű IRL streamer – maga is beismerte, hogy miről szól ez az egész.

“Nem tudok énekelni, nem játszom hangszeren, nem tudok rajzolni .. de fel tudok venni olyan felsőt amiben jól mutatok, de ennyiben ki is merül a kreativitásom”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva