PUBG

Új csalás a láthatáron: Teleport hack


Újabb csalás terjed, ezúttal már bárhonnan-bárhová teleportálhatnak a cheaterek.

Korábban írtunk róla, hogy egy új módszert használnak a csalók a chicken dinner megnyerésére. Ez egy viszonylag egyszerű módszer, a játék hibáját kihasználva mászás közben át tudnak teleportálni egy általuk kiválasztott helyre, ami egy olyan pontja volt a térképnek, ahol nem vett le HP-t a kék zóna.

Újabb módszer terjed: teleportálva és AFK-zva nyerik a meccseket a cheaterek – gamer.hu

Újabb trend terjed, amivel könnyen tudnak a csalók BP pontot farmolni, reméljük még a PUBG Corp. időben javítja a hibát. Aki követi a PUBG-vel kapcsolatos eseményeket, annak nehéz újat mondani. Volt itt már minden , kezdve az óriásira megnövelt fegyvermodellektől kezdve, a hegyeken keresztül átlövő játékosokon át, a a speedhackig minden.

Most viszont a teszt szerveren feltűnt egy olyan játékos, akinek még másznia sem kellett, elég volt ránéznie oda, ahova teleportálni szeretett volna és már ott is termett. A cheat fejlesztők rendkívül kedvelik a teszt szervereket, egyrészt itt fut az új anti-cheat, emiatt már előre tesztelhetik a cheatjüket, hogy az éles verzióra már készen álljon, mire megjelenik. Egyes információk szerint pedig, ha elkap valakit csalásért a rendszer, akkor még csak nem is bannolják, csupán a játékból repül és csak újra kell indítani a PUBG-t.

Nem tudjuk, hogy ennek a hibának a kihasználásához van-e köze, de az éles szerveren is tapasztaltak már hasonló furcsaságot, itt Primorskba ugrott a játékos, azután amint földet ért, hirtelen Zharikban találta magát, ahol free loot várta.

Is teleportation a new feature in PUBG ? 😀 from PUBATTLEGROUNDS

Ez egészen biztosan jól fog jönni azoknak a csalóknak, akik indulnak a PUBG cheater kupán.

A kínai cheaterek saját PUBG kupát rendeznek – gamer.hu

A csalók már saját kupát szerveznek maguknak, amiket szabályok keretei között tartanak meg. Azt hitted már nincs lejjebb? Úgy tűnik, hogy mindig tudnak újat mutatni, főleg a csalók. Legutóbb lebukott a Bluehole alkalmazottja , mi szerint csalóknak segített custom szerverekhez jutni, de belsős adatokat is szivárogtatott, amiért már ki is rúgták a cégtől.Mindezek ellenére Kínában tovább zajlik az élet, már a második nagy kupát rendezik, kizárólag cheatereknek.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva