Counter Strike

2:0, 2:0, 2:0! A HellRaisers három sima győzelemmel jutott ki a CIS Minorra


Eddig az európai selejtezőkön indultak, de a FACEIT Majorra a CIS régióból próbál lekvalizni a HellRaisers. Az első akadályt nagyon könnyen vették.

A HellRaisers, akkor hatalmas meglepetést okozva kijutott 2017 első Major tornájára, az ELEAGUE csoportköre óta azonban nem sikerült megismételni a bravúrt. A PGL Krakkó előtt a Major Kvali, az ELEAGUE 2018 selejtezői során pedig az EU Minor jelentette számukra a végállomást.

Az új rendszerben azonban megváltozott a kijutás menete, a 24 csapatos Major előtt már nincs Major kvali, a Minor első két helyezettje egyből Majorra jut.

Innentől kezdve tehát egyáltalán nem mindegy, hogy egy csapat melyik régió Minor tornáján indul. A HR pedig abban a szerencsés helyzetben volt, hogy választhatott az EU és a CIS Minor között. DeadFox-ék a könnyebb utat, a CIS selejtezőt választották, ahol sokkal könnyebb ellenfelek jöhetnek az útjukba, mint az európai selejtezőn.

A CIS Minor zárt selejtezőjén ezt szépen vissza is igazolta az élet. A HellRaisers 3 pofátlanul könnyű meccs után jutott ki a CIS Minorra.

A CIS Minor 8 csapata július 10 és 13 között feszül egymásnak Londonban, reméljük a HellRaisers és DeadFox jó formája kitart majd odáig:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva