Fortnite

Kompetitív Squad Update 3 lépésben, ezekre lenne még szükség


A Fortnite esport versenyei közelebb vannak mint gondolnánk, a Solo Showdown után lassan reflektorfénybe kerülhetnek a Squadok is.

Állandó hétvégi rovatunk minden alkalommal elmerül a Fortnite játékosok legjobb ötletei között, kigyűjtve a három legjobbat és leghasznosabbat. A Reddit-ötletek közül ezúttal a kompetitív vonallal kapcsolatos javaslatokat hoztuk el a héten. A korábbi ötleteket itt találjátok:

Lássuk az e heti termést, milyen kreatív ötletekkel álltak elő a játékosok a kompetitív Squad versenyek fellendítésére.

4v4 pálya Squadoknak

Az ötlet BM Tweak fejéből pattant ki, ahol a csapatok a sziget két legatávolabbi sarkaiból kezdenek meghatározott építőanyaggal és random, de mindkét négyes számára ugyanolyan fegyverekkel. Loot nincs a térképen, amivel kezdtek, azt kell beosztani.

Állítható célkeresztek

A különböző fegyverek különböző célkerót igényelnek a játékosok szerint. Színben, méretben és formában mindenki mást kedvel, ha már a kinézet állítható, miért pont ez maradjon ki? A fenti 4v4 Squad Pályán mivel nincs Loot, azzal kell játszani amit a játék dob, vagyis szó szerint minden fegyverre készen kell állni egy kényelmes célkereszttel.

Barátok más felületekről

Biztos ti is szembesültetek már vele, hogy kedvetek ugyan lenne Squadozni, de nem mindig ér rá 3 haver. Pedig lehet, hogy lenne elég haver, ha tudnán mely barátaid nyomják veled együtt az Epic ingyenes játékát. Mekkora lenne, ha az egyik legnépszerűbb barátlistáról, a Steam Friends tagjai közül be lehetne hívni az ismerősöket az Epic Friends rendszerébe. Ha az egyiken felvettétek egymást, mehetne itt is ugyanúgy.

Ezzel a 3 Squad Update-tel könnyebb lenne összeszedni a csapatot, a változatos célkeresztekkel jobban mehetne a játék, az új pályának hála pedig lenne hogy gyakorolni, versenyezni!

Ti vajon többet Squadoznátok, ha bejönnének ezek a frissítések?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva