Counter Strike

10 évre bannolta az ESL a litván srácot, 26 évesen léphetne újra pályára


Egyetlen napja regisztrált, amikor az ESL egy évtizedre kitiltotta a versenyeiről. Egyre keményebb bannolós sztorik születnek.

Az utóbbi időkben mintha megszaporodtak volna a fiatal félprofi játékosokra kiszabott eltiltások. Ott van a FlipSid3 próbajátékosa n0rb3r7 aki FACEIT bant kapott, de említhetnénk még day0s 48 órás lebukását is.

A csalók krónikájába most újabb fejezetet nyitott R0b3n, a Space Jam 16 éves litván játékosa.

100+ HLTV-s meccsel a háta mögött és a csapat legjobbjának számító 1.12-es ratinggel a zsebében egyetlen nap alatt begyűjtött egy 10 éves bant. Mindezt az ESL felületén sikerült elérnie, ahova egy kupa miatt regisztráltak a csapattagok.

A Space Jam, és a csapat játékosai 2018 július 7-én regisztrált az oldalra, 8-án pedig R0b3n már repült is a süllyesztőbe. A fenti képen is látható, 3652 nap van még hátra a kitiltásból. Ez talán mindenidők leggyorsabban kibannolt ESL accountja.

Hogy mit követett el, az az oldalon nem derül ki. De 10 éves bant egyetlen nap alatt csak a Wire tud összehozni. A 16 éves srác tehát az ESL-en rendezett versenyekről jó időre kiesett. Itteni karrierének gyorsabban vége szakadt, minthogy benevezhetett volna bárhova is.

A kérdés már csak az, hogy egy ilyen után maradhat-e a csapatban?

És ha kiteszik, vajon ki szavaz neki ismét bizalmat? A fiatalon, meggondolatlanul elkövetett csalásokat egy karrier csak a legritkább esetben képes kiheverni. Az ilyen félprofi játékosok általában elkallódnak, és sose derül ki mi lehetett volna belőlük, ha egy random meccsen nem funolnak a pörgő aimmal…

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva