Counter Strike

Fájó de annál fontosabb apróság, a Panorama UI egyből mutatja, ha vereség után derankolunk


Az előző rendszerben csak a rank upot láttuk egyből, a rossz hírrel megkíméltek minket a menüig. Mostantól egyből jön a szomorú igazság.

Mióta kijött az új felhasználói felület, szinte minden napra jut valami újdonság. Na nem azért, mert ilyen sűrűn jön Panorama update. Sokkal inkább azért, mert az UI változásai közül csak a legfontosabbak kerülnek be a hivatalos UPDATE logba.

Az apró változásokra a játékosok maguktól jönnek rá, és osztják meg a többiekkel.

Ilyen rejtett UPDATE volt az alapkés vagy a demo tickrate változása is, és most itt egy újabb felfedezés. Örülni mondjuk nem fogunk, amikor találkozunk vele, hiszen a derank jelölésével kapcsolatos újdonságról beszélünk. Eddig a derankot csak a meccs után, a menübe kilépve vehettük észre, most azonban már a meccs végén az arcunkba kapjuk:

Animáció külön nincs hozzá, csak simán a képünkbe vágja a játék. Reméljük keveset látjátok majd ezt az újítást, és inkább fölfelé haladtok majd a ranglétrán. A rankupnak ugyanis sokkal kellemesebb tálalása van a Panorama UI-ban. Szolid megjelenés a meccs végén, ahogy azt Useless S. Grant videóján is láthatjuk:

Ahhoz pedig, hogy elkerüljétek a derankot, és inkább nőjön az ügyességi szintetek, íme néhány tanács. Ebben a cikkben összeírtuk mik azok, amik biztosan segítik a rankupot!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva