Fortnite

Kitsune maszk, európai lámák – Körvonalazódni látszik az új szezon tematikája


Egy biztos, nem igen volt még olyan kiadó, ami ennyire foglalkozott volna a "körítéssel".

A Visitor rakétájának utóhatása elhozta nekünk talán a legérdekesebb időszakát a játéknak. Folyamatosan nyílnak meg a téridő-kapuk a játékban, amik vagy elvesznek valamit a Fortnite világából, vagy hoznak valamit bele. Az Epic Games ráadásul vagy hihetetlenül jól keveri a kártyákat és pénzt és energiát nem sajnálva vezeti meg a közösséget, vagy az új téma egy meglehetősen furcsa, eddig még alig látott fordulatot fog venni hamarosan. Most nagyon úgy néz ki, hogy a valóságnak hatalmas szerepe lehet a jövőben.

 

A kaliforniai sivatagban jelent ugyanis meg a Greasy Grove-ból eltűnő Durr Burger fej néhány napja, ez az esemény pedig elindított, egy nagyon érdekes közösségi játékot. A legújabb játék és valóság közötti átjárók áldozatai a Fortnite ikonikus lámái, ugyanis Európa szerte a semmiből megjelentek heten.

Nagy valószínűséggel hamarosan az ázsiai térségben is meg fog jelenni, ugyanis az Epic Games szereti a rendet, szinte biztos, hogy az amerikai, majd pedig az európai kontinens után oda is “pottyantanak” valamit.

A Fortnite világában megjelenő tárgyak/elemek mind olyan újdonságok, amik a valóságban vagy valaha léteztek, vagy éppen létezhetnek. Hatalmas húzás lenne az Epic Game részéről, hogy ha a valóságos világ történelmével kötnék össze a Fortnite új szezonját, ugyanis ezzel hatalmas teret adnának maguknak, mind a pálya átalakítása terén, mind pedig a skinek terén. Ezzel a húzással biztosan fantasztikus lenne az új szezon Battle Pass bérlete.

Az első hivatalos teaser például nagyon úgy tűnik, mintha egy keleties maszkot ábrázolna. És ha már keleties, akkor japán, a stílus kísértetiesen hasonlít a japán kultúrában megtalálható rókadémon, a kicune (~kitsune) maszkjához.

Forrás: Pinterest

Természetesen a kicune maszkoknak is több iterációjuk van, s mi is csak találgatunk. De egy biztos, mi a szerkesztőségben imádnánk, ha az Epic Games bevállalná a valós világ történelmével összekötött ötödik szezont.

Ti mire reflektáltok a hivatalos teaser láttán?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva