PUBG

PUBG cheateket készítettek – Most készülhetnek a börtönre


Nem minden ország elfogadó a cheat fejlesztőkkel kapcsolatban.

Azt régóta tudjuk, hogy Koreában nem viccelik el a cheat fejlesztők büntetését és még a rendőrök sem néznek furcsán, ha emiatt jelentenek fel valakit. Ezúttal egy kisebb bandát füleltek le a rendőrök, akik Kínába adták el a forráskódjaikat havi rendszerességgel. Emellett a saját oldalukon is árusították a termékeiket, amelyek között szinte minden segédeszköz szerepelt: WH, aimbot, na meg a manapság igencsak népszerű recoil makrók .

A rendőrségi jelentés szerint 8 724 ügyfelük volt, akiknek hetente, illetve havonta árulták a cheateket. Egy csalás hetente 20 dollárba került, míg ha mindhárom szolgáltatást igényelte valaki, akkor azért havonta 300 dollárt kellett leszurkolni. A hatóságok szerint február és július között mintegy 640 millió Dél-koreai vont kerestek a terjesztők, ez több, mint 159 millió forintnak felel meg.

Csalásért = börtön? Kínában legalábbis így nyomják!

Dél-Koreában meglehetősen szigorúan kezelik az ilyesfajta visszaéléseket és csak önmagában emiatt akár 1 év letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatnak, ha pedig más törvényt is megsértettek, akkor természetesen halmozódik és több év is lehet a letöltendő.

Forrás

Persze tudjuk, hogy ez csak a jéghegy csúcsa

Tele van csalókkal a PUBG – 13 millió játékost bannoltak megjelenés óta

A borítókép csupán illusztráció

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva