Gaming

Mindenki megőrült ettől a gyönyörű Tourette-szindrómás női streamertől


Jött, látott és megannyi ember kedvence lett Anita, a szókimondó streamer.

Manapság a népszerűség bármikor betalálhatja az embert, főleg a twitch-en. Ezúttal egy Tourette-szindrómás női streamer, Anita került a középpontba, akit a twitch-en csak “Sweet_Anita“-ként ismernek. Anitának már közel 100 ezer követője van, most áll 81 ezernél és ebből 70 000 néző októberben követte be a csatornát.

Rendesen megugrott a követők száma

A legnagyobb sikert az alábbi klip hozta meg számára:

Mint láthatjátok nem egy átlagos hétköznapi streamerről beszélünk, ám Anitát nem igazán korlátozza a Tourette-szindrómája a műsor során. Ez az idegrendszeri betegség okozza az indokolatlan mozdulatsorokat (csettintés, tapsolás), illetve ami eszébe jut, azt ki is mondja, legyen az teljesen oda nem illő dolog, vagy akár káromkodás. A Tourette jelenleg gyógyíthatatlan. Ezt mind persze Anita is tudja, ám meglepő könnyedséggel kezeli a helyzetet, adott esetben halad tovább a mondanivalójával, máskor pedig viccet csinál a dologból. Ám nem mindig volt ez így:


Nem sok streamben hallhatjuk azt, hogy “öklözd meg a macskám”, na meg persze a férfiak nemi szervét is ritkán említik ilyen sokan az ellenkező nemből. A lány állítása szerint rengeteget segített neki az, hogy streamelni kezdett, ezt megelőzően 3 évig nem mert nyilvánosan beszélni a betegsége miatt. Legfőképp Overwatch-ot szokott közvetíteni, de más játékokra is lehet számítani a közeljövőben.

A Tourette-szindróma mellett nem fenékig tejfel az élet, a streamer karrier mellett mindenképp figyelembe kell venni a twitch szabályzatát, ahol tiltva vannak a rasszista megnyilvánulások, továbbá a bizonyos csoportokat érintő gyűlöletbeszéd is. Számos streamert bannoltak az utóbbi időben emiatt, elég ha csak JasonR-re gondolunk, aki a nőket szokta becsmérelni már-már napi rendszerességgel. Anita is tart némileg ettől, hogy véletlenül valami olyat mond, ami sérti a szabályzatot, de remélhetőleg a twitch adminok szíve is megenyhül, ha számításba veszik a kontextust és a lány helyzetét.

A közösség mellette áll, hiszen elképesztő bátorságra van szükség ahhoz, hogy kiálljon valaki ennyi ember elé és felvállalja a betegségét. Le a kalappal Anita előtt, nem szabad soha hagyni, hogy letörjenek mások!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva