Fortnite

Tactics Showdown & Ground Game: Mi lett ezekkel a kibányászott LTM játékmódokkal?


Nyár eleje óta nem hallani róluk semmit...vagy mégis?

Még júniusban akadtak az adatbányászok a két “Limited Time Mode”-ra, a Season 4 fájljai között. Sokan azt gondoltuk, hogy az ötödik szezonban majd bemutatkoznak, de a hatodik szezon közepén, október végén sincs még hír róluk. Hova tűnhettek?

Rendhagyó játékmód érkezik – Bemutatkozik a Disco Domination LTM

Azóta persze rengeteg új játékmód érkezett már a Fortniteba, érdemes csak a jelenleg is futó szezonális Fortnitemaresre vagy Disco Dominationre gondolnunk. Nézzük is meg milyen módokat takar a két fantázianév!

Tactics Showdown (AKA “Taxes”)

Ebben a játékmódban a játékosoknak rendesen ki kell aknázniuk a taktikai képességeiket, hiszen kevesebb material és lőszer lehet náluk. A leírás külön kihangsúlyozza, hogy az építmények csökkentett életerővel rendelkeznek és a játékosok is kevesebb lootot hagynak hátra haláluk után.

Ground Game

Ez a játékmód nagyon hasonló a fentihez, itt is limitálva van az építőanyag és a maximális lőszerszám, az építmények életerejére azonban itt nem tettek utalást a fejlesztők. Annál inkább a természetes fedezékek kihasználására, vajon ennyire limitálva lenne az elérhető material?

Képtalálat a következőre: „ground game ltm fortnite”

Az izgalmas csavart a dologban az adja, hogy bár a 5.0-ás frissítésben mindkét játékmód kikerült a játékfájlokból, időről-időre újra ideiglenesen felbukkannak. Eléggé érdekes…ki tudja mit tervez ezekkel a játékmódokkal az Epic Games. Kíváncsian várjuk!

Ti kipróbálnátok valamelyiket?

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva