Counter Strike

Egyre többet nézzük őket! – Íme 2018 feltörekvő magyar streamerei


Magyar streamerek, akiket rengetegen követnek a Twitch-en.

A héten bemutattuk 2018 legnépszerűbb magyar streamereit, ez persze nem azt jelenti, hogy a feltörekvőkről elfelejtkeztünk volna. Aki idén magyar nyelvű közvetítésre vágyott, az szinte bármelyik játékban megtalálta a kedvére való streamert. A teljes adatbázis szerint idén közel 28 ezer honfitársunk lőtte fel a streamet (akár csak pár perc erejéig is), de a krémje, aki heti rendszerességgel streamelt, az ennél nyilvánvalóan jóval kevesebb. Ezúttal is kizárólag a Twitch platformját vizsgáltuk és az kapott helyet a feltörekvők listájába, akik lecsúsztak a korábbi cikkünkben bemutatott legnézettebb 20 előadótól.

Az élmezőny | Forrás: sullygnome

Itt is biztosan akadnak még ismerős nevek. KODIAK például tényleg csak egy hajszállal csúszott le, de itt már az első hölgyek is feltűntek Kittina és Casual_Lumi személyében. Paplovag és BENIIPOWA a YouTube-ról már sokaknak ismerős lehet, míg vannak olyan nevek is, akik főként csak Twitch-en tűntek fel idáig. Ilyenek HULLA_SZILVA és cristijAn, de a népszerű League of Legends játékos, Vizicsacsi is feltűnik mögöttük. A főként PUBG közvetítésekről ismert FusionTV is beverekedte magát a feltörekvők közé, TanárÚr pedig kicsit hátrébb csúszott az előző listához képest, de még mindig benne van a top 30-ban, ami még mindig igencsak jó eredmény.

A második zászlóalj | Forrás: sullygnome

A népszerű FIFA játékos, molnargabo is bekerült a képbe, aki mellesleg nemrég nyerte meg az 1vs1 FIFA 19 Magyar Kupát. De Pingvin harcos, Westen és Gerimester neve is egész biztosan ismerős lesz mindenkinek. Pingvin harcostól nem sokkal lemaradva az ESL_esporthuCS is megérkezett a 37. helyre, ők a nevükből adódóan főként a Counter-Strike ESL versenyeit szokták közvetíteni, javarészt a B streamet. A sort pedig OptyGaming zárja, aki főként Variety tartalommal látja el a közérdeműt.

Íme a teljes lista:

21. KODIAK
22. kittinaa
23. Casual_Lumi
24. Paplovag
25. HULLA_SZILVA
26.BENIIPOWA
27.FusionTV1
28.cristijAn
29. Vizicsacsi
30. TanarUr
31. Candyversium
32. MolnarGabor
33. Avid_is_Odd
34. rekcsi_
35. MrScheff
36. pingvin_harcos
37. ESL_esporthuCS
38. WestenOfficial
39. Gerimetser3
40. OptyGaming

A lista elejét itt találjátok

Ezt láttad már?

A Valve bemutatja: 2018 Steam legjobbjai

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva