Counter Strike

2019-es tervek: Trust Factor az összes játékba és több százezer Steam PC kávézó világszerte


A Steam elárulta a legfontosabb 8 újítást, amit idén tervez a cég.

A világ legnagyobb virtuális áruháza címet évek óta a Steam őrzi, 2018 végén azonban többen is bejelentkeztek a versenybe. Elindult az Epic Store és a Discord Store is, vagyis a Steamnek idén nagyot kell villantani a vezető pozíció megőrzéséhez.

Ennek érdekében a cég 8 jól csengő újdonságot is bejelentett 2019-re:

Steam Trust:

A CS:GO Matchmakingben már alkalmazott Trust Factor rendszer kap egy kis ráncfelvarrást, és minden játékban megtalálható lesz. A teljes Steamre érvényes lesz, remélhetőleg még könnyebb lesz kiszűrni vele a csalókat. A Trust Factor rendszerről itt találsz bővebb infókat.

Steam PC kávézó program:

Világszerte rengetegnek tűnő, több százezer Steam PC kávézót terveznek nyitni a minél jobb játékélmény érdekében. Simán lehet persze, hogy a hivatalos közleményben szereplő “hundreds of thousands” csak a nagyon sok szinonimájaként került be.

Az áruház felfedezése:

A cégnél új ajánlási rendszeren dolgoznak, ami gépi tanulás útján dob fel új játékokat. Az áruház algoritmusa innentől képes lesz saját ízlésünknek megfelelő új játékokat kínálni, ami megkönnyíti a keresést.

Új Steam könyvtár:

A Steam kliensbe bekerül pár régóta tervezett változás, például egy átdolgozott könyvtár rendszer is. Haonlítani fog az új Steam Chat kinézetére, hiszen ugyanaz a technológia áll emögött is.

Steam China:

A Perfect Worlddel karöltve Kína saját Steam verziót kap. További részleteket nem fedtek még fel, de korábban már beszéltek a projektről bővebben is.

Steam TV:

A versenyek közvetítésén túllépve spéci eseményeket is közvetítenek innentől a Steam saját streaming rendszerén.

Új Event rendszer:

Versenyek, streamek és heti kihívások kerülnek Steamen belül az egyes játékok közösségi felületeibe.

Steam Chat:

A Steam Chat új mobil applikációt kap, amiben GIF-ek is megoszthatóak lesznek beszélgetés közben.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva