Fortnite

Ninja teljesen kiégett – Már a feliratkozói sem érdeklik


Egyre kevesebbet streamel az utóbbi időben, nem hiába.

Minden kétséget kizáróan Ninja lett a 2018-as év legsikeresebb streamere. Az Times Square-en megrendezett újévi bulija minden idők egyik legrendhagyóbb rendezvénye volt, Ninja maga pedig az egész évet a twitch mellett töltötte. Nem csoda, hogy kezd kiégni, hiszen kevesen nyomták ilyen keményen meg a tavalyi évet.

“Huh, most tényleg sokkal kipihentebb vagyok, ember. Egy ilyen év után, mint amilyen nekem volt. Nem stresszelek túl sokat a sub számlálóm miatt, ennyi az egész. Tudom, hogy mire vagyok képes, amikor minden időmet a streamelésre összpontosítom.”

“Vannak más dolgok is, amelyek csak most fognak jönni. A múlt évben nem volt életem, ember. A streamek rabszolgája voltam de nem bánom, meg mindegy is igazából, de azért jó lenne egy kicsit többet pihenni.”

Ninja havi jövedelme mellett el tudjuk képzelni, hogy a subjai nem igazán érdeklik már, bár azért nem túl elegáns mindezt így az arcukba tolni. Ki tudja? A végén még lehet shroud beelőzi Ninját, akkor talán másképp gondolja majd az egészet. A közösség egyből el kezdett tippelgetni, hogy mit is értett az új dolgokkal kapcsolatban, amit említett a streamje során. Remélhetőleg többet elárul erről az egészről.

Ezt olvastad már?

Ninja beégette magát az újévi New York Times Square streamje közben

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva