Counter Strike

Ez aztán a fordulat, suNny lehet a HellRaisers ötödik játékosa


Az orosz cybersport.ru értesülései szerint így lehet.

Miikka “suNny” Kemppi a HellRaisers játékosa lehet a közeljöbőben. Az ukrán kommentátor, ceh9 árulta el egyik videójában, és bár elsőre hihetetlennek hangzik, ha jobban belegondolunk tényleg vannak erre utaló jelek. Az alaphelyzet már ismert, sunNy és STYKO hivatalosan is kispadon vannak már, amióta a karrigan-woxic-frozen trió ideigazolt. Március elején a HLTV megírta, hogy a Cloud9 ajánlatot tett a finn játékosért, de március 13-án DeKay már azt mondta, hogy az üzlet nem jött össze, viszont a játékosért az ENCE jelentkezett be. Az ENCE alapítója ezt ugyanazon a napon cáfolta. Vagyis suNny egyelőre lóg a levegőben.

Azóta a HR-t elhagyta w0xic, illetve DeadFox is kispadra került, emellett megérkezett oskar is. Tehát a mousesports fele ment egy játékos, illetve megérkezett egy másik. Kérdéses, hogy sunNy-nak hol lenne még helye? Továbbá STYKO, a másik kispadon levő mouzos player is meg lett környékezve, ám ő visszautasította az ajánlatot a HR-rel kapcsolatban.

“Hívtak, de köszönöm, inkább nem!” – STYKO biztosan nem igazol vissza a HR-be

Ugyanakkor a fiatal finn játékos ironikusan írt ki Twitterre, ezt úgy érzem nem kell lefordítanom:

Ez lehet utalás STYKO esetére, lehet csak random odaszúrás, de az biztos a HR és a mousesports között forró dróton mennek az igazolási infók. Két embert már elhoztak onnan, és egy harmadikat is megkörnyékeztek. Cserébe a HR-ből is átment egy játékos, bőven beleférne a képbe, ha az egész nagy dealbe még bevonnák suNny játékjogát is. Az orosz cybersport.ru értesülései szerint pontosan ez a helyzet, ők már meg is előlegezték a dolgot egy új névsorral:

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva