PUBG

Túl jól nyomod? – Akkor bannol a rendszer!


A rendszer továbbra sem épp hibátlan.

A PUBG Corp. rengeteg időt fektetett egy időben a megfelelő anti-cheat rendszer megalkotásába. Sajnos ezek a rendszerek sosem hibátlanok, viszont a rendszer korántsem tökéletes a jelenlegi állapotában. Ebbe a jó játékosok már több alkalommal belefuthattak. Ezúttal egy ex-profi játékos, a Chiefs Esports Club egykori tagja, kritikalmotion is belefutott ebbe. A játékos valami hihetetlen teljesítményt mutatott fel, alapból egyedül indult harcba squadok ellen, de még így is sikerült felülkerekednie a mezőnyön.

A fekete leves viszont csak ekkor jött, a 22 kill miatt ugyanis egyből gyanúsnak ítélte a játékost a PUBG anti-cheatje, emiatt meg is kapta a kevésbé megérdemelt ideiglenes bant.

Szerencsére persze nem végleges a ban, ilyenkor ugyanis átvizsgálja a rendszer az illetőt és ezt követően dönti el, hogy tényleg történt-e csalás az adott mérkőzésben. A probléma ezzel csupán az, hogy a rendszer gyakran téved. Az aimbotot sem képes minden alkalommal kiszűrni. Ha pedig ügyesen játszik valaki alapvetően, akkor emiatt akár egy kupáról is könnyedén lemaradhat, hiszen a játék bejelentkezni sem engedi ilyenkor. Persze meglepődni nem tudunk, hiszen nemrég egy félprofi magyar játékost is tévesen bannolt a rendszer. Ami viszont kellemetlen, hogy a repülő autókat, avagy a”harrypotterezőket” még mindig nem tudják kiszűrni

Ezt olvastad már?

“Az egészről ordít a Fortnite” – Shroud leoltotta a 27. PUBG update-et

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva