Counter Strike

Így tudna a Valve harcolni a csalók ellen


Ha unjátok a cheatereket, nem vagytok vele egyedül. Van pár ötlet, amit a Valve simán megvalósíthatna, hogy csalóktól mentesen játszhassunk.

1. Más anti-cheat rendszer megvétele pl: BattlEye,ESEA,FaceIT

Már nektek is feltűnt, hogy a VAC nem a legjobb rendszer, ugye? Ezt a Valve is egészen biztosan tudja, az Overwatch rendszer fejlesztése pedig nem a legjobb megoldás, hiszen elég sok idő, míg annyi demót megnézik az emberek, emellett pedig nem is 100%-os. Egy BattlEye liszenszelése pedig egészen biztos nem vágná földhöz a Valve-ot, de a presztízsük miatt, ez nem valószínű, hogy meg fog valósulni.

Mennyit keres a Valve a VAC banokkal? – gamer.hu

Elképesztő mennyiségű pénz folyik be a Valve-hoz, de van pár dolog amit még így sem értünk. A csalók elleni harcot egyre komolyabban veszi a Valve. Az elmúlt időben feltehetőleg sokat javítottak az Overwatch (őrség) rendszerén, hiszen sokkal több csalót bannoltak ki a felhasználók, ehhez pedig egyértelműen a rendszer finomítására volt szükség.

2. A VAC kiterjesztése

A VAC jelenleg nagyon jól működik ahhoz képest, amennyi hozzáférése van a gépünkhöz, mivel szinte alig fér pár dologhoz hozzá, így nyilván nem kap el elég sok dolgot. Ha ezt viszont kiterjesztenék, mondjuk egy ESEA/FaceIT szintű rendszerré, azaz turkálhatna a gépünkben, de cserébe legalább sokkal kevésbé tudnának csalni ellenünk.  E mellett megmaradhatna a jelenlegi rendszer is, hogy aki nem szeretné, hogy a Valve ránézhessen a dolgaira, az is játszhasson ugyan úgy, mint eddig.

3. A cheat fejlesztők beperelése

Remek példa, legutóbb az Epic vette a saját kezébe a sorsát a játékának és az ügyvédekkel összeülve elküldte a legnagyobb cheat gyártónak, hogy mi fog várni rájuk, ha továbbra is árusítják a Fortnite-hoz a csalásokat. Erre egyből le is töröltek minden nyomot és az Epic győzött, na meg az 52 oldalas nyomtatvány, amit átdobtak a csalást árusító csapatnak. A Valve miért ne tudná a kezébe venni az irányítást? Ügyvédek egészen biztosan akadnak itt is, remek alkalom lenne, hogy munkát adjanak nekik Gabenék.

“Senki sem szereti a csalókat” – Az Epic leszámolt a Fortnite cheat készítőivel – gamer.hu

Az Epic nem hagyja, hogy a csalók átvegyék az uralmat a legnépszerűbb játékuk felett, így saját kezükbe vették az irányítást. Az AddictedCheats fejlesztői rengeteg népszerű játékhoz készítettek csalást és azóta is updatelik őket. Itt nem egy egyszerű WH-ról van szó, hanem szó szerint kell érteni a multihacket.

4. A játék árának emelése

Mennyire tartja vissza a csalókat ez a pár ezer forintos ár jelenleg? Semennyire. Főleg, hogy az ázsiai verziókért 1500 Ft-ért hozzá lehet jutni, így jó hogy nem tartja vissza semmi a cheatereket. Ha egy PUBG ára lenne legalább, azaz a jelenlegi árat dupláznánk, az talán valamennyit segítene a dolgon, de szerintem az 50-60 Eurót is megadnánk érte sokan.

Hol a legolcsóbb a CS:GO? – gamer.hu

Utána jártunk, hogy hogyan lehet a legolcsóbban megvenni a kedvenc játékunkat. A CS:GO-t lehet imádni és gyűlölni is, de aki hosszabb ideje játszik az tudja, hogy a gyűlölet hamar elszáll és már ülünk is vissza játszani. Alapvetően a 14 € a játék, ami közel sem nevezhető soknak, de ennék sokkal olcsóbban is megkaphatjuk.

5. Személy igazolvánnyal ingyenessé tenni a játékot

Kínában is bevált, nálunk miért ne működhetne? Egy új személyit nem olyan könnyű beszerezni, bankkártyákkal meg minden cuccal együtt.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva