Counter Strike

Neymar lemarad a Majorról, NBA csapat vásárolhatja ki Hen1-éket


Már az is megvan, mennyit kell fizetni a 3 játékosért. Egy Cleveland Cavaliers szintjén nem is vészes az összeg!

Az Immortals Major döntős triója egyelőre még mindig csapat nélkül várja a folytatást. A színfalak mögött biztos gyakorolnak, hiszen az ötös elméletileg kész:

Az Immortalsból kirúgott kNg mellett a még mindig Immortals-os Hen1, Lucas1 és FNX trióra épül:

Vége a találgatásoknak és a pletykáknak, Majorra megy a Villamix! – gamer.hu

FNX visszatér és összeáll az Immortals-ból kilépő trióval, ötödik játékosnak pedig egy új nevet próbálnak ki. Szponzor még nincs, marad a Villamix! Szerződésük szerint még hárman is az Immortals játékosai, egyedül kNg nem tagja már a Major döntőbe jutott brazil csapatnak.

A hírek szerint a Villamix nevet viccből felvevő ötös közel áll a megegyezéshez új csapatával. Ez azonban nem a Neymarhoz köthető Furia lesz, hanem egy annál is nagyobb név!

Úgy van, a Clevelenad Cavaliers úgy tűnik beszáll a CS:GO-ba, nem is akármilyen csapattal! Ráadásul egyből egy hazai rendezésű ELEAGUE Majoron debütálhatnak januárban!

Ha összejön, biztos nagyot szól majd az USA-ban. Persze nem lesz ingyen a trió kivásárlása, de ha megnézzük az összeget, szinte semmi. Főleg ha azt nézzük, NiKo kivásárlási ára egymagában több volt ennél:

3 játékosért még sose fizetett ilyen keveset a Cavs, nekik a 160 millió forint bele fog férni, ha akarják ezt a csapatot. Azzal pedig történelmet írnának, első NBA csapatként karolnának fel CS:GO csapatot, és rögtön Majorra is vihetnék a brandet.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva