Hearthstone

Kiderült, mikor és hol láthatjuk az első új lapokat!


Hétfőn indulnak a Kobolds and Catacombs lapbemutatók.

Már két hete annak, hogy a Blizzard leleplezte az idei év utolsó Hearthstone kiegészítőjét, a Kobolds and Catacombs-ot, melyből a november eleji BlizzConon már láthattunk egy kisebb adag lapot. Hamarosan pedig megkezdődnek a további lapbemutatók is – most az is kiderült, hogy pontosan mikor!

Azt eddig is tudtuk, hogy november 20-ig kell várni a további infókra, a Blizzard azonban nemrég előállt a pontos részletekkel is. Eszerint az első lapbemutató a játék hivatalos Twitch-csatornáján lesz látható, méghozzá itteni idő szerint hétfő este 8 órától, amikor is Peter Whalen dizájner és a népszerű streamer, Brian Kibler fogják nekünk mutogatni a legújabb kártyákat.

Kép: Blizzard

Ha esetleg nem vagy teljesen képben, segítünk gyorsan felzárkózni! A Kobolds and Catacombs a jövő hónapban (nagy valószínűséggel december 7-én) érkezik, szokás szerint 135 vadonatúj lappal. Az újdonságok között találunk többek között egy új kulcsszót (Recruit), egy új egyszemélyes játékmódot (Dungeon Run), emellett az összes class kapni fog egy Legendary fegyvert – ezekről bővebben az alábbi összefoglaló cikkünkben olvashattok.

Minden tudnivaló egy helyen az új Hearthstone kiegészítőről

A bejelentéskor felfedett négy lap mellett néhány további kártyát is bemutatott a Blizzard egy későbbi prezentáción. Vannak köztük nagyon érdekes darabok: ilyenek például az átalakuló Spellstone-ok, de az összeses 7 (!) lépésből álló Warlock Legendary is megér egy misét. Itt megnézhetitek mindet:

“41 manás” Legendary, átalakuló kártyák: 10 lap az új Hearthstone kiegészítőből

Hétfőn tehát jönnek a további lapok – kövessétek híreinket, ha nem akartok lemaradni semmiről!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva