PUBG

Érkezik a HIVATALOS telefonos PUBG!


Megelégelte a Bluehole a telefonos klónokat. Jön a telefonos PUBG!

A PUBG egy igazi sláger címmé vált az utóbbi időkben, és jó eséllyel még marad is a trónon egy jó darabig. Ezt erősíti meg az az információ, hogy már több mint 21 millió példányban kelt el, és nincs messze már az Xbox-os megjelenés sem!

BRÉKING: December 12-én érkezik XBOX-ra a PUBG!

Most újabb mérföldkőhöz érkezett el a Bluehole üdvöskéje, érkezik a hivatalos PUBG telefonos játék! Azonban ne örüljünk még annyira, hisz a játék első körben csak Kínában lesz elérhető.

Ez azonban teljesen érhető, hisz korábban még az is szóba került, hogy kitilthatják a játékot Kínából!

Ennek, és a számtalan sok klónnak lehet a következménye, hogy…

a Bluehole és a Tencent közösen dolgozva hozza el a PUBG-t mobiljainkra.

Bár még sok információt nem tudunk a telefonos verzióról (lényegében semmit), a Tencent elmondta, nagyon figyelni fognak a telefonos optimalizációra, és a szerver oldali problémák kiküszöbölésére is komoly súlyt fognak fektetni. Bár könnyű nekik, nem az első próbálkozásuk lesz a témában…

Amint betiltják a PUBG-t, ez lesz az utódja: 100 emberes Battle Royale játék mobilra

Arról még semmilyen információt nem tudunk, hogy milyen telefonokra érkezik (Android és iOS verzió), de amint új hírmorzsa érkezik, itt egészen biztosan olvashattok majd róla!

Amint új információk válnak elérhetővé a telefonos PUBG-ről, természetesen megírjuk majd nektek. Addig is pedig emésztgessük, a PUBG lassan átveszi az irányítást minden szabadidőnk fölött.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva