PUBG

Minden amit eddig tudni lehet a PUBG Xbox-os verziójáról!


December 12-én végre megérkezik a Microsoft konzoljaira is a PUBG, íme minden, amit tudni akarsz a megjelenés előtt!

A megjelenés dátuma:

A játék december 12-én érkezik meg a Microsoft konzoljára, de már most előrendelhető. Fontos azonban kiemelni, hogy ez a verzió még nem az 1.0 lesz, hanem egy úgynevezett “Game Preview” változat. Az 1.0 számítógépes teljes verziója december végére várható, a kérdés, hogy mennyivel lesz lemaradva ehhez képest a konzolos változat.

Mi is az a “Game Preview”? Erről a redmondi cég weboldala tájékoztat minket:

Játék előnézete: A játék fejlesztése még nem zárult le, folyamatban lévő munkálatok zajlanak rajta, így idővel változhat, és nem feltétlenül jelenik majd meg végleges termékként. A játék előnézetével kapcsolatos információk megtalálhatók az xbox.com/GamePreview címen. A játékhoz Xbox Live Gold tagság szükséges (külön vásárolható meg).

Irányítás:

Az irányítást egy külön cikkben részletesen is kibontottuk. Az alapdolgok mellett ugyanis külön vezérlést kapott a célzás, a járművek vezetése, az úszás, a térkép és az inventory nézet is. A részletes összefoglalót ebben a cikkben találjátok:

Egy nap múlva megjelenés, ideje felkészülni: a PUBG irányítása Xbox Controllerre – gamer.hu

December 12.-én érkezik a PUBG Xbox-ra! Megmutatjuk, hogy fog kinézni a játék irányítása kontrollerrel. A PUBG irányítása elég sokrétű és bonyolult, még a billentyűzeten is alig fér ki az a rengeteg dolog. Nem volt könnyű dolguk a fejlesztőknek az Xbox kontrollerrel, de valahogy sikerült megoldaniuk.

Xbox One X támogatottság:

A játék teljes mértékben támogatni fogja az Xbox One izmosabb változatát is. A 4K és a HDR sem hiányozhat.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One X konzolra továbbfejlesztett játék, amely a High Dynamic Range technológiát alkalmazza annak érdekében, hogy a harcmező valódi vizuális mélységét jeleníthesse meg.

Mennyi FPS-el fog futni a játék?

Erre a válasz sajnos az, hogy releasekor 30 képkockára számíthatunk másodpercenként.

A játék mérete:

A játék várhatóan körülbelül 30 gigányi tárhelyet fog kisajátítani magának konzolunkon, ezt a kiszivárgott dobozos változat borítójából tudtuk meg. Ez természetesen nem meglepő, a 4K textúrák sok helyet foglalhatnak majd.

A szerverek:

A játék PC-n az Amazon szerverein kezdte pályafutását. A konzolos változat kizárólagosan a Microsoft Azure nevű szolgáltatásán fog futni. Mi is az az Azure?

A Microsoft Azure (korábban Windows Azure, még korábban Windows Cloud, más források szerint Windows Strata) a Microsoft cloud computing platformja és infrastruktúrája, melynek segítségével alkalmazásokat lehet készíteni, telepíteni és futtatni a Microsoft által felügyelt adatközpontokon.

Milyen változatokban szerezhetem be a játékot?

A játék digitális és dobozos változatokban is elérhető lesz. Mindkét változat várhatóan 29.99 dollárba fog kerülni, itthon ez körülbelül 10000 forint lesz, itt vásárolhatod meg, ha még nem tetted!

Ajándék skinek a vásárlás mellé

Időszakonként más és más egyedi kinézetet választhattok a rendelés mellé:

Xboxosok figyelem! Ideje beszerezni az exkluzív PUBG skineket – gamer.hu

Azonban van egy rossz hírünk is: fizetni kell értük. Már csak pár nap és kezedbe veheted, vagy letöltheted a Playerunknown’s Battlegrounds Microsoft konzolokra szánt verzióját. Ha úgy érzed lemaradtál pár infóról ezzel a kiadással kapcsolatban, akkor ez a post mindenre választ ad: Minden amit eddig tudni lehet a PUBG Xbox-os verziójáról!

Hogyan játsszuk a PUBG-t?

A Microsoft twitteren elindított egy vicces sorozatot: LAND, LOOT, SURVIVE szlogennel. Nehéz vele vitatkozni, valóban ez a három kulcsszó!

A Microsoft nem csak az új felhasználók segítését, de a teljesen laikusok figyelmét is igyekszek felkelteni a játék iránt. Ausztráliában még az égből is PUBG potyog az Xbox megjelenés promójaként:

A Microsoftnál komolyan veszik a PUBG-t: Valódi dropokat fognak ledobni – gamer.hu

A Microsoftnál nem viccelnek, ha PUBG-ről van szó, a marketingesek most levettek a lábunkról. Ausztráliában a Microsoft nagyon kitett magáért, ugyanis a PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One megjelenés napja hamarosan közeleg, ők pedig húztak egy váratlant és egy igazi játékhoz igazított promóciót szerveztek: valódi airdropot fognak repülőgépből ledobni a megjelenés alkalmával.

Xbox tulajok, ti már várjátok a konzolos kiadást? Ha még nem vettétek meg, a játék már előrendelhető itthon is.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva