Counter Strike

Az 5 legfontosabb dolog: egy kis hype videó, hogy miről is szól nálunk egy Major!Tavaly januárban és júliusban is képernyőre varázsoltuk nektek a CS:GO aktuális Major tornáját magyarul, ez az idén sem lesz másként!

Január 12-én, vagyis ezen a héten pénteken beindul a CS:GO Major-maraton és 3 héten keresztül jönnek a legjobbak, a legjobb helyen!

Első héten a 16 csapattal indulunk 4 napon keresztül, akikből csak 8-an juthatnak tovább:

Major esélylatolgatás – Kik juthatnak ki a kvalifikációs szakaszból? – gamer.hu

Kire érdemes fogadni. vagy szurkolni a meccseken? Vagy csak kíváncsi vagy, hogy szerintünk kik lesznek ott a következő körben? Minden válasz odabent. A válasz röviden: bárki. Lehet egy topcsapatnak nagyon rossz napja, és előkerülhetnek ritkán hallott nevek, hogy tovább menjenek a következő fordulóba.

A magyar közvetítés mindennap 16 órakor indul és tart egészen hajnal 2-ig. Láda drop végig lehetséges, mind a 10 órán keresztül, úgyhogy érdemes lesz velünk tartani!

Kezdődik a Major láz, jönnek az ingyen ládák – Így szerezhetsz dropot! – gamer.hu

Jól jönne egy 30$-os Cobblestone láda? Vagy esetleg ki is nyitnád a Dragon Lore reményében? Kövesd tanácsainkat és megmutatjuk, hogyan dobhat a játék. Idén is bőven szórja majd a Majoron a Valve a ládákat, először a történelem során HÁROM HÉTEN KERESZTÜL! Jobb tehát még időben felkészülni idén is, nehogy lemaradjunk róla.

Ahogy a videóban is láthattátok, nálunk 5 fontos dologról szól egy Major:

Elhozzuk a magyar nézőknek a világ legjobb csapatait, az év legfontosabb versenyén. Mivel a tét hatalmas, itt láthatóak a legizgalmasabb meccsek, amikről kár lenne lemaradni.

Tesszük mindezt profi stúdióból, magyar nyelvű közvetítéssel a Gamer.hu csatornáján.

A meccsek izgalmai mellett nyereményeket is osztunk a nézőknek, illetve a játékban droppoló ingyen ládákat is szállítjuk nektek.

Szórakozás, izgalom, profizmus és nyeremények! Három héten keresztül, szóval ott tali!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva