Counter Strike

“A myRevenge és az egész csapat is tudta, hogy csalunk”-berzerk interjúBerzerk nem mentegetőzött tovább. Vállalta, hogy elmondja mi történt valójában.

A legutóbbi cikkünkben a myRevenge játékosának korábbi ESEA banjáról rántottuk le a leplet. A cikket követően 2 percen belül feltűnt berzerk a The War Room discordján és először további kellemetlen kifogásokkal jött, majd egy kamuprofilt is mutatott az állítólagos szobatársáról, ám gyanús volt, hogy 15 perce tett fel új profilképet az illető és láthatólag alig használta a fiókját. Amint ezt szóvá tettük, törlődött a fiók, kicsit később pedig beismert mindent a játékos.

Csaláson kapták a myRevenge magyar játékosát – gamer.hu

A myRevenge játékosáról, berzerkYL-ről kiderült, hogy nem épp patyolat tiszta a múltja. A myRevenge e.V. Academy fiatal hazai játékosáról, berzerkYL-ról derült ki a mai napon, hogy korábban csalni próbált az ESEA rendszerén keresztül, ám az ESEA anti-cheat észlelte a játékos által használt csalást, így megkapta a bant.

A leleplezés után interjúval szerette volna tisztázni a helyzetet és bocsánatot kérni a csapattársaitól és azoktól, akik hittek benne. Eközben pedig a myRevenge az egész Academy Red csapatát feloszlatta, mivel egyáltalán nem tolerálják a hasonlókat.

Sn0w: Úgy értesültem róla, hogy a többiek is tudtak arról, hogy csalsz, sőt nem is egyedül te cheateltél a csapatodból, ez igaz?

Berzerk: Igen, tudott róla mindenki, de amikor a bant kaptam ez a csapat sehol sem volt, de más is használta igen. Szeretném kiemelni, hogy 1 csapattag volt, aki mondta hogy kilép, ha nem fejezzük be. Elvileg az volt hogy ma mindketten letöröljük, de már késő és így utólag belegondolva ezt nem hülyeségnek lehet nevezni, mert ez nagyobb annál. Innen szeretnék bocsánatot kérni attól a 3 csapattársamtól akik tiszták voltak, azoktól az emberektől akik esetleg hittek bennünk és mindenkitől, akinek hazudtam. Továbbá szeretnék bocsánatot kérni a myRevenge-től, akik bár azt nyilatkozták hogy nem tudtak a banról, ők is hazudtak.

Megbántad hogy csaltál?

Igen, utólag ezt belátva ez azt jelenti számomra hogy már akkor megbuktam, mikor megfordult a fejemben a gondolat maga, hogy egyáltalán lehetne használni valami nem engedélyezett dolgot és csak egyre mélyebbre süllyedtem a hazugságaimban, ami a maradék gerincességemet (ha egyáltalán már maradt ezután) is elvesztettem.

Milyen csalást használtál? WH? Aim? Triggerbot?

WH és az utóbbi időben aim assist.  Nem az ESEA anti-cheat fogott meg, hanem manuális ban volt, a cheat még mindig undetected és az is marad örökre nagy valószínűséggel. Többféle cheatünk volt, ebből 2 az eladó alapján fixen ESL és ESEA undetected (valószínűleg azok is).

Mennyit költöttél/költöttetek cheatekre?

Egy anti-cheat sem lesz olyan szinten hogy megfogja a fent említett 2-t ezért fogom beküldeni a Valve-nak, az ESEA-nak és az ESL-nek és ahova kell. Összesen 20 eur volt talán az összes.
A mostani anti-cheatek túl könnyen “átverhetők”, és az egyetlen értelmes dolog amit tehet akár a Valve, akár ESL, hogy az összes fizetős cheatet amit találnak az interneten megveszik és úgy bannolják őket és a mi cheatünk működése alapján állíthatom, valószínű a globális TOP csapatokból is csalnak páran.

Interjú egy cheat fejlesztővel “Az öntanuló Anti-Cheat már működik!” – gamer.hu

Kíváncsi vagy miért ilyen a VAC és miért jobb az ESEA és a FaceIT? Mi az a reportbot? Namazso mindenre válaszolt, ami cheat témában érdekelhet. Még az elején tisztázzuk, csalni rossz! Más játékát elrontani helytelen! Az interjú alapja pusztán tényfeltárási szándék, hogy jobban megismerjük ezt a részét is a játéknak.

Miért folyamodtál segédeszközökhöz? Miért nem gyakoroltál inkább helyette?

Gyakoroltam egyénilag és csapatszinten is, de az idő haladtával egyre rosszabbul mentek a dolgok és ekkor döntöttünk így 2-en. Mindenki ellene volt, de 3-an belementek.

Korábban azt mondtad, hogy maga a szervezet is tudott róla, őket hogy hogy nem zavarta a dolog?

Az előző pár percben derült ki, hogy azt hitték, hogy nem fog kiderülni, és addig “nem is zavarta őket”.

Azért elég szépen jöttek a helyezések, rengeteg Nightcupon indultatok, ahol sokszor egész jól szerepeltetek, emiatt nézhették el szerinted ?

Nem tudom, lehet hogy igen, lehet, hogy nem. Hozzátenném, ESL-en, Faceiten egyszer sem csaltunk, odáig mi sem mentünk el.

Hol csaltatok akkor ? Legtöbbször ESL-en indultatok ha jól tudom

Challangermode-on, máshol sehol, az utóbbi héten kezdtük el csak ott használni.

Mi lesz a jövőben? Pihensz most 1-2 évet és visszatérsz és újra kipróbálod magad a fél-profi mezőnyben?

2 lehetőséget látok magam előtt : gyakorlok folyamatosan és talán visszatérek, vagy inkább PUBG-ben próbálom ki magamat, egész jól megy, talán ott még lehet egy esélyem és inkább ez a valószínűbb.

Tudsz még olyan fél-profikat akik csalnak a magyarok közül?

Konkrétan nem tudok, de Den1g0d a tegnapi Challengermode-on nekem gyanús volt, FA1LURES1CK is szintén nagyon gyanús. VodeYkonak van bannolt fiókja azt hiszem (újabb nevén durm4x), VdBTANK bátyjának, borthers-nek is van ESEA banja. Gustafson is elég érdekesen tud néha lőni. Szerintem ezek közül lehetnek valakik,de ez csak feltételezés. Esetleg még Cruelt lehet ide sorolni és hussaR-ra valami kurvajóféle anti-cheatet rá lehetne ereszteni, mert kennyS-t nem láttam még úgy AWP-zni, mint őt.

Köszönöm az interjút és hogy beismerted a dolgot, remélem tanultál belőle és a jövőben nem fogsz hasonló dolgokhoz nyúlni.

Update:

Berzerk félreértette a kérdésem, a myRevenge csupán a banról tudott, arról viszont nem, hogy a játékosok csaltak a csapaton belül.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2017 gamer.hu | minden jog fenntartva