PUBG

Pár napon belül érkezhetnek az új PUBG ládák?


Több dolog is erre utal a legutóbbi adathalászat után

Könnyen meglehet, hogy nem csak a tegnap bemutatott Event Mode érkezik majd az éles szerverekre napon belül. Több jel is arra utal, hogy napokon belül megérkezhet két új láda is a Playerunknown’s Battlegroundsba.

Tegyétek félre a BP pontokat! – Kiszivárgott 2 új láda tartalma!

Bár két hete már felfedtük nektek a ládák tartalmait, akkor még a ládák ikonjait sem sikerült kihalászni a játékfájlokból, egyedül a dobozok tartalmát sikerült visszafejteni. Azóta több új dolgot is megtudhattunk. A legutóbbi frissítés után többek között sikerült megtalálni  az érkező ládák ikonjait:

Ahogy a képen is tökéletes látható, a fejlesztők szakítottak az eddig megszokott ládaformától és kicsit hosszabb ládákat terveztek az érkező fegyverskinekhez.

Van két érdekes csavar az érkező ládákkal kapcsolatban!

Az egyik nem túl vidám hír: el kell keserítsem azokat, akik az Early Bird kulcsaikat tartalékolták az érkező ládákhoz. Minden jel arra mutat, hogy a skines ládákhoz egy újfajta kulcs is érkezik majd.

A másik dolog is tökéletesen látszódik a fenti screenshoton. Úgy tűnik végre nem kell teljesen a szerencsére bíznunk, ha olyan ládát szeretnénk kapni melynek kinyitásához nem kell kulcs.

A Raider nevű (kulcsot nem igénylő) láda átkerül majd az eddig “kulcsos” Fever láda helyére, így igaz, hogy több BP pontért, de biztosan olyan ládát kaphatunk majd kézhez amihez nem kell vennünk kulcsot. Azt viszont nem tudni, hogy mi lesz az eddigi ládák és az újonnan érkező kulccsal nyitható láda sorsa.

Talán néhány doboz kikerülhet a játékból? Ki tudja!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva