Fifa

A United nem nyert Manchesterben, ez a srác viszont igen


Megvan a manchesteri FUT Champions Cup győztese.

Ahogy arról többször is beszámoltunk már, ezen a hétvégén Manchester felé tekintett a FIFA-világ, hiszen itt került sor péntektől vasárnapig a FIFA 18 Global Series aktuális állomására, a következő FUT Champions Cup versenyre, ahol Molnargabo személyében magyar játékosnak is szurkolhattunk. Gábor számára végül nem jött össze a bravúr, csak egy hajszálon múlott, hogy bejusson a Top 32-be, de így is bravúrosan hajrázott, úgyhogy nem lehet csalódott.

Óriási balszerencse – így nyilatkozott Molnargabo a kiesést követően

Vasárnap mindkét platformon már csak 8-8 játékos maradt versenyben: PS4-en végül a német Eisvogel, Xbox One-on pedig a szaúdi Falcon Msdossary lett a bajnok, így ők ketten csaptak össze a torna nagydöntőjében, ahol 22 ezer dollár volt a tét – ennyit nyert az első helyezett.

A finálé első meccse igen szoros volt: Msdossary hiába húzott el két góllal, Eisvogel egyenlíteni tudott. A második felvonásban azonban már nem hibázott a szaúdi játékos, 4:2-re megnyerte a visszavágót, így 6:4-es összesítéssel Falcon Msdossary lett a FUT Champions Cup Manchester bajnoka. Íme a győztes pillanatok:

A mindössze 16 éves DhTekKz januári győzelme után tehát megvan a szezon második FUT Champions Cup bajnoka is. Ha szeretnétek visszanézni a nagydöntőt, az alábbi egyórás videóval újból átélhetitek az izgalmakat.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva