Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (4. rész) – Paladin


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Aggro Paladin

Erős időszakát éli jelenleg a Paladin a Hearthstone-ban, hiszen több verziója is nagyon erős a mostani metában. Az egyik legjobb győzelmi aránnyal rendelkező deck, az Odd Paladin ráadásul kifejezetten olcsó, alig több mint 4000 dustból simán összerakható. Nekünk ennél jóval kevesebből kell gazdálkodni, így nyilván nehéz hasonló erősségű paklit építeni, de azért nem reménytelen a helyzet a Paladin esetében sem – a legcélszerűbb irány itt is az aggro vonal.

A class-nak van egy kiváló lapja a korai terülés bevédésére, a Righteous Protector, amely divine shieldes tauntért remekül illeszkedik a sok 1-drop mellé – hamar széles boardot lehet mellette építeni, amíg áthatol rajta az ellenfél. A cél alapvetően itt is a korai előny kihasználása erős buff lapokkal: az első körökben a Dire Wolf Alpha és az Acherus Veteran, a későbbiekben pedig a Blessing of Kings és a Fungalmancer dobnak sokat a fenyegetésen. A Blessing of Might is ide tartozik természetesen, de ezt érdemes extra körültekintően használni, megtalálva azt a pillanatot, amikor jó eséllyel többször is tud ütni a buffolt lény – hiába csinálunk egy tokenből 4/1-es miniont, ha az ellenfél bármivel leüti vagy lepingeli. Egy zavaró minion vagy taunt eltávolítására is alkalmas, ha kell.

Fontos még szót ejteni a Lightfused Stegodonról, ami a Hero Power, a Lost in the Jungle és a Drygulch Jailor által termelt Silver Hand Recruitokat erősíti – szituációtól függően kivégzés (+3 attack, +1/+1), stabilizálás (+3 health, +1/+1, divine shield, deathrattle) vagy board kontroll (poisonous) is tud lenni, nagyon sokoldalú lap, és a discover miatt csak részben szerencsefüggő.

1000 Dust Paladin
AAECAZ8FAA9G8gX1Bc8GigevB9kH68ICysMCuMcC2ccC48sClc4C0eECt+cCAA==

Cikksorozatunk következő részében a Priest kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva