PUBG

Még Shroudnak is beszaggat a játék i7 8700K+GTX 1080 Ti kombóval – A PUBG Corp. reagált


Most már mindenki láthatja, hogy bizony bőven van gond az optimalizációval.

Korábban írtunk róla, hogy bebizonyították a játékosok, hogy bizony stutterel a PUBG a 10. update óta. Ez röviden azt jelenti, hogy hiába fut 110-140 fps-sel a játék, egyszerűen úgy érezzük, mintha szaggatna. A stuttering fogalmát és bizonyítását ebben a cikkben részleteztük. Majd megérkezett az új fegyver balansz update, ami teljesen tropára vágta az optimalizációt. Már a bőven erősebb gépeken is érzékelhető, hogy be-beszaggat a játék, hiába felsőkategóriás az a bizonyos PC.

Erre sokan csak legyintettek, hogy náluk ilyen bizony nincs és a streamereknél sem látták. Pedig Shroud már nem először panaszkodik az alacsony fps miatt, annak ellenére, hogy nagyjából a lehető legerősebb gépe van, amit be lehet szerezni. Egy 6 magos és 12 szálas i7 8700K-val játszik, ami ráadásul 5,3 Ghz-re van felhúzva, emellett pedig egy 1080 Ti kombó van, 32 Gb memóriával megspékelve. Ezen a gépen pedig csupán játszik, a streamelésért külön egy i9 7900X+GTX 1060-nal felszerelt gép felel. Azt pedig majdnem elfelejtettük mondani, hogy szinte minden beállítása a minimumon van! Ennek ellenére befigyel az 56 fps.

Láthatjátok, hogy nem csupán egy pillanatra zuhant be, hanem amíg vége nem lett a harcnak elég alacsony fps szám mellett kellett játszania, ami egy 240 Hz-es monitor mellett bizony elég zavaró tud lenni. Mivel a többi alacsony fps-es posztra nem reagált a PUBG Corp., ezért csodálkoztunk, hogy Shroud problémájára azért jött válasz a kommunikációs igazgatótól, bár mindenki eldöntheti, hogy ez mennyire használható:

“Shroud szívverése a framerate-el együtt zuhant le”

Dolgoznak az ügyön? Várhatjuk a fixet? Mindenki azt gondol amit akar sajnos.

Update: Úgy tűnik dolgoznak az ügyön!

“Most az a legfontosabb, hogy kijavítsuk ezt a szart” – A fejlesztők dolgoznak az fps problémák megoldásán

 

Forrás

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva