PUBG

Megérkezett a 14. Update az éles szerverekre!


Végre megérkezett a 14. Update és rengeteg optimalizációt hozott magával!

Már korábban twitteren megígérte a PUBG Corp., hogy egy nap teszt után már az éles szerverekre is megérkezik a 14. frissítés. Ezúttal sem hagytak túl sok időt a tesztre, előbb-utóbb úgyis kiderül, hogy mennyire stabil a build ezek után. A karbantartás hajnal 4-kor kezdődött és feltehetőleg 4 órát fog igénybe venni. Az utóbbi időben 2-3 óra elég volt a frissítésre, szóval 7-8 körül már feltehetően játszhatunk a szervereken. Ezzel együtt véget ért a Season 5, frissítik a leaderboardot is és kezdetét veszi a Season 6!

A 14. Update rengeteg újítást hozott, többek között:

  • Szerver oldali optimalizációk érkeztek
  • Némileg javítottak az fps-en is
  • Az új molotov nagyon OP-nak ígérkezik!

  • Megváltoztatták a gránátok működését
  • Az M24-et nerfelték és bekerült a world lootba
  • A Scar-L kapott egy kisebb buffot
  • Megnövelték a DMR spawn rate-et
  • Halkabbak lettek a repülők

Ezúttal pedig semmilyen láda, skin nem érkezett. Úgy tűnik hallgattak a játékosokra és majd csak az optimalizáció után érkeznek a kozmetikai elemek.  A választható anti-cheat úgy néz ki, hogy egyelőre marad a teszt szerveren. A teljes update logot a korábbi cikkünkben találjátok:

Helló M24, üdv új anti-cheat! – Megérkezett a 14. Update a teszt szerverekre – gamer.hu

Optimalizációk tömkelege mellett rengeteg újítást kaptunk, amelyek a metát ismét megbolygatják. Tegnap kiszivárgott, ma pedig meg is érkezett az új frissítés, ami egyelőre csupán a teszt szerereken elérhető. Aki olvasta a tegnapi kiszivárgott infókat, azt biztosan nem fogja annyira meglepni ez az update log. Változtak a gránátok, megkaptuk az M24-et a world lootba, rengeteg optimalizáció érkezett.

Update: Úgy tűnik a szerver fronton jókora változás érkezett!

Tényleg 60 tickesek lettek a PUBG szerverek? Leteszteltük! – gamer.hu

A changelogban csak egy sor utalt a gyorsabb szerverkommunikációra. Szerdán kikerült redditre egy poszt, ahol a felhasználó azt állította, hogy mérései alapján a PUBG szerverein az eddigi harmincas tickrate helyett 60 lett az alapértelmezett. Elég drasztikus változás lehet ez, így mi is megcsináltuk a saját tesztünket.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva