Counter Strike

FNX újra FalleN-ék mellett játszhat, alakul az új MIBR lineup


A június végére ígért bejelentés már a nyakunkon, már csak pár nap és minden kiderült. A róla szóló pletykák száma viszont egyre csak nő.

Lassan már nem telik el nap anélkül, hogy a nagy MIBR-bejelentés kapcsán ne hördülne fel valamin a közönség. Legutóbb coldzera spoilerezte el az IGL és coach témát, már ha tényleg ők lesznek az új MIBR… A júnuis 23-ai rendezvényről egyelőre annyit tudunk, hogy a MIBR nagy visszatérését ünnepelhetjük aznap, egy külön rendezvény alatt.

A rendezvény programja az új CS:GO lineup bemutatását és vélhetően egy showmeccset jelent elsősorban.

A MIBR ugyanis annyi nevet bejelentett mostanra, hogy már követni is nehéz:

  • Kaszterként ott lesz az egykori SK coach zews, a népszerű kaszter moses.
  • Lesz egy “nosztalgia kaszt” is, amit BiDa és a korábbi kommentátor gORDOx visznek.
  • Egykori játékosokat is meghívtak a rendezvényre, ők vélhetően a showmeccs szereplői lesznek. Ott lesz pred, pava, guales, KIKO, corassa és btt is.

Van azonban egy név, akit nem csak egy képpel jelentettek be, mint a többieket. Aki nem csak a “confirms his presence”, vagyis elfogadta a meghívást jelölést kapott a bejelentés során.

FNX külön videóban beszélt az eseményről, és a bejelentés szövege is többet sejtet, sima showmeccsnél:

Amennyi találgatást már hallottunk az új MIBR lineupról, egy újabb már nem fog ártani. A brazil scene egy része biztosra veszi, hogy boltz vagy Stewie helyére FNX érkezik FalleN-ék mellé. A másik fele szerint simán csak a showmeccsre jön ő is.

Ha tényleg visszatér, rettentő nehéz dolga lesz a csapatnak kiheverni a régi feszültségeket, amik az elváláskor keletkeztek. FNX ugyanis a 2 Major győzelem alkalmával már játszott a FalleN-coldzera-fer trióval, de aztán egy pillanat alatt kikerült a csapatból. A pletykák szerint nő volt a dologban.

Szombaton minden kiderül, a MIBR új csapatának leleplezése ugyanis már nagyon közel. Mivel verseny nincs kilátásban, jelenleg ez a téma foglalkoztatja leginkább a profi világot.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva