Counter Strike

A játékosok kívánsága egy sötétebb Panorama menü változat, csináltak rá prototípust is


Sokaknak túl világos lett az új felület, szerintük nem egészen illik az eddig megszokott Counter-Strike menük sorába.

A Panorama UI a profiknál ugyan egyöntetű sikert aratott, de a casual játékosokat alaposan megosztotta. Az egyik oldalnak tetszik az új, világosabb menü, míg a másik tábor egy sötétebb menüt képzelne el, mint az eddigi kiadásokban. És persze vannak akiknek igazából mindegy is a kinézet, egyszerűen csak örülnek az UPDATE-nek.

A legszebb az egészben mégis az, hogy akár mindenkinek jó lehetne, egy alternatív menü bevonásával. Vagy akár többel.

Lehetne automatikusan váltakozó menü a játék indításakor, mint amilyen a PUBG menüje is. Az ötletek lenyúlásával már így is megvádolták a Valve-ot, legalább ettől nem kellene már félni. De lehetne akár választható, saját beállítás függvénye is a dolog, ahogy egyes oldalakon szokás a fekete vagy fehér nézet közötti átjárás. Egy Reddit-felhasználó ráadásul önszorgalomból el is készített egy prototípust, a sötétebb menüre. Meg kell hagyni, elég menő lett:

Sőt, egy másik vonalon is elindulhatna a menü háttereinek bővítése, ahol szintén megmaradna a világos és sötét lehetőségek váltakozása. Ehhez csupán annyi kellene, hogy az Aktív Szolgálati pályák közül mindegyikkel készüljön egy hasonló menü, mint amilyen a mostani Nuke-os:

Nektek mennyire jönne be egy sötét Panorama UI menü?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva