Counter Strike

Megvan mind a 24 Major induló, őket nézhetjük szeptemberben


Véget ért az utolsó Minor is, ezzel meglett az összes résztvevő a FACEIT Majorra.

A rendszer ugyanaz lesz, mint a januári ELEAGUE Major: Boston-on. Vagyis nincs már külön Major kvalifikáció, hanem az a szakasz is a torna része. Tehát az ottani résztvevők matricái is bekerülnek a játékba. A tornát ismét a Gamer.hu fogja nektek közvetíteni! Lássuk hát a résztvevőket:

Legendák

Cloud 9: A legutóbbi bajnok csapatból kivált stewie2k és tarik is, és nem nagyon van kit hívniuk. Nehéz dolguk lesz, valószínűleg nem lesz címvédés.

FaZe: Az együttes hosszú idő után ismét oloffal játszik, így újra nagy esélyesként indulnak a legutóbbi Major döntő után.

Natus Vincere: A legjobb CIS ötös most is szeretné megkaparintani azt a trófeát. Itt nem történt semmilyen felállásbeli ingás, így ezzel biztosan nem lesz probléma.

MIBRJanuárban még SK néven egy teljesen brazil lineup, most a Made In Brazil színeiben a Cloud 9 két légiósával fognak játszani Fallenék.

mousesports: Az új lengyel szerzemény, Snax remélhetőleg beváltja a hozzá fűzött reményeket, mivel sok esélye van ennek az európai mixcsapatnak.

Winstrike Team: Az előző tornán a semmiből feltűnő Quantum Bellator Fire játékosai csupán organizációt cseréltek, az emberek és az elszántság a helyén maradt.

G2: A franciák “kicsit” változtattak azóta, beszállt a játékba az akkori cocah, SmithZz is, viszont NBK és apEX elhagyták a többieket, az ötödik kiléte egyelőre nem biztos. 99%-ig biztos, hogy végül elviszik Ex6TenZ-t.

fnatic: A svédek is cserélgettek azóta, a krimz-JW-Flusha trió beton alap, ezúttal Xizttel és drakennel szeretnének nagyot alkotni.

Kihívók

Gambit: Az egy éve még Major győztes kazah csapat most a kihívók közül kell, hogy minél magasabbra verekedje majd magát. Január óta lecserélték fitch-t seized-re, majd mir-re.

Vega Squadron: Ők voltak a másik hatalmas meglepetés, ők azonban nem jutottak rájátszásba így “csak” innen indulnak. Mir azóta a Gambitben, keshandr helyére az ukrán crush érkezett.

Space Soldiers: Itt az újabb esély a törököknek, hogy megvillantsák magukat. A lineup ugyanaz, mostanra talán a szerencse is velük lesz majd.

BiG: A német közönség kedvencei, legutóbb az ESL One: Cologne döntőjén kikaptak a Na’Vi-tól, de ez is hatalmas eredmény, így a Majorra bármi kisülhet.

Astralis: Furcsa a világ legjobbjait itt látni, ám januárban nagyon nem jöttek össze a dolgok. Betegség, role cserék és rossz forma: minden ami egy rossz szerepléshez szükséges. Mostanra azonban nagyon jó lineupot hoztak össze, akár meg is nyerhetik a versenyt.

Liquid: Ide is érkeztek légiósok NAF és Taco személyében, ők más együttesekben képviseltették magukat az előző tornán, akkor a Minorról érkeztek.

North: Ha jó napjuk van, bárkit le tudnak mosni a pályáról. Az MSL irányítása alatt álló dán különítmény az utóbbi időben mindenhol elindult, hogy gyakoroljanak, nem veszik fél vállról. Az AWP-s egyelőre rejtély, hogy ki lesz.

Virtus.Pro: Amióta Snax elhagyta a süllyedő hajót, azóta szinte semmi sem jön össze a srácoknak. Félő, hogy ez a teljesítmény nem lesz elég arra, hogy a következő Majorra lőjjék magukat a srácok.

A Minorok bajnokai

Ninjas in Pyjamas: 2016 óta nem jártak erre a svédek, azóta drasztikus változások voltak a felállás tekintetében. Most újra kvalifikálták magukat, és megmutathatják a világnak hogy itt van a helyük a legjobbak között.

compLexity: Az amerikai minorról érkező igazi akcentus-tenger lehet, ugyanis 2 kanadai, 2 Egyesült Államokbeli és 1 angol játszik együtt. Érdemes lesz odafigyelni rájuk, tudnak meglepetéseket okozni.

HellRaisers: Újra lesz magyar játékos matricája a játékban, ugyanis DeadFoxék újra kint vannak a versenyen. Könnyen jutottak ki, ugyanis a CIS régióhoz sorolták őket, ahol mindenkit végigvertek. Reméljük, minél jobban megy majd a játék!

Renegades: Legutóbb is az ázsiai Minorról érkeztek, akkor sem jutottak fel a Challenger kategóriába. Azóta történt 1-2 csere, nem biztos, hogy a csapat előnyére.

OpTic: Ők is megragadnak minden alkalmat a gyakorlásra, a DreamHack versenyei rendre jól szerepelnek. Ha igazán akarják, okozhatnak meglepetéseket a fiatal dánok.

Rogue: Hiko hosszú-hosszú idő óta ismét Majoron játszik. Az utolsó igazolás május 31-én érkezett Rickeh személyében.

Team Spirit: A másik CIS Minorról érkező csapat hasonló meglepetés együttes lehet, mint a QBF volt legutóbb. Régóta vannak már együtt, csinálhatnak csodát.

TyLoo: Lassan már ők is megszokott szereplői az ázsiai Minornak, és a Majornak is. Legalább is ebben a szakaszban. A Továbbjutás még nem jött össze, most ismét próbálkozhatnak.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva