Fortnite

Micsodaaa?! Kiszivároghatott az egész heti Item Shop felhozatal!


Ideje bekészíteni a megspórolt V-bucksot?

Ha otthonosan mozogsz a Fortnite leakek világában, akkor a FNBRLeaks és MystxcLeaks twitter fiókok bizonyára ismerősek lehetnek számodra. Az ő segítségükkel tudhattuk meg, hogy milyen skinek fájljai érkeztek a 5.2 frissítéssel, vagy éppen milyen fegyvert láthatunk legközelebb a játékban.

Item shop leakek

Úgy tűnik nagyobb szintre emelték a leakelés-t a srácok, hiszen már az item shopba bekerülő tárgyakat és skineket is képesek előre kihalászni a játékból. Az első ilyen sikeres akció augusztus 12-én volt, a tweetek hangulata alapján még ők is meglepődtek a dolog sikerességén:

Tökéletesen megjósolták az elmúlt napok shopjait is, így nézzük meg mi várhat ránk a héten. (A shopok dátumozása amerikai idő szerint zajlik, így az 08.15 dátummal megjelölt shop kép tartalma, magyar idő szerint 08.16. 02:00-kor érkezik!)

Item Shop – 2018.08.15.

A Featured Items rész még 24 óráig marad, a daily itemek között megtalálhatjuk a Hazard Agent és Assault Trooper skineket, pár emote-ot és már akciós áron is vehetünk magunknak 10 BP Tiert.

Item Shop – 2018.08.16.

Megérkezett egy teljesen új skin és -gliderkollekció a fehér ruhás motoros srác és lány képében, a daily itemek ezúttal sem okoznak meglepetést.

Item Shop – 2018.08.17.

A featured cuccok nem változtak, a napi akciók közül talán a Highland Warrior skin és a Plunja pickaxe érdemel említést.

Item Shop – 2018.08.18.

Ez már egy sokkal izgalmasabb nap, bekerült a harmadik medvés skin, a “P.A.N.D.A Team Leader” személyében, illetve az egész barátságos ár/érték arányú Sushi Master is képviseltetni fogja magát.

FONTOS: Az eddigi tapasztalatok alapján pontosak voltak a szivárogtatások, azonban az Epic bármikor belenyúlhat a dolgokba! Ennek megfelelően kezeljétek ezeket a képeket.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva