Fortnite

Pénteki pénzeső! 1,6 millió forintot kaszáltak egyetlen este alatt a magyar duók!


Szép eredményekkel zárult a versenysorozat első napja!

Magyar idő szerint péntek este 18:00 órakor kezdetét vette a Fortnite Skirmish és Twitch Rivals közös versenysorozatának első napja. Az adott régió legjobbjaiból álló mezőnynek négy estén keresztül kell megküzdenie egymással, alkalmanként öt meccsen keresztül. A szervezők elég bőkezűek: 2 millió dolláros összdíjazásról beszélhetünk!

Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, országunkat két páros is képviselte a versenyen. KriszhAdvice a július végi Skirmish-en résztvevő Paradoxot választotta partnereként, Ruben pedig a többszörös rekorder Eragonist társaságában vágott neki az öt mérkőzésnek.

Nincs okunk panaszkodni, a PUBG-s eseményhez hasonlóan most is szép összeget vihettek haza a duók….és még messze a vége!

KriszhAdvice & Paradox

Beérett az elmúlt napok közös gyakorlása a fiúknál, nagyon jó volt a csapaton belüli összhang. A végeredményen ez tökéletesen meg is látszódik: 2500 dollárral lett gazdagabb a páros néhány óra alatt! Bizony-bizony, ez fejenként nagyjából 350 ezer forintnak felel meg.

Ruben & Eragonist

Nem kevesebb, mint 3100 dollárt lőttek és építettek össze maguknak a srácok, ez középárfolyamon számolva körülbelül 440 ezer forint fejenként. Ruben először el sem akarta hinni, hogy ekkora összeget nyertek.

Gratulálunk mindkét párosnak, szép munka! Ne feledjétek, ma este máris elrajtol második nap, 18:00-kor irány a Twitch!

 

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva