Counter Strike

G2 vs. HellRaisers meccsel érkezik a nyitónap – Major menetrend


Megérkeztek a legendák is, parázs meccsekre számíthatunk már az első napon!

Ma elrajtol a Major következő szakasza, mindenki itt van már aki számít. Izgalmas meccsekkel, magyar játékossal, az ilyenkor szokásos láda droppal és értékes nyereményjátékokkal vár rátok a magyar közvetítés a Gamer.hu hivatalos twitch csatornáján! Reméljük most már nem lesz annyi technikai szünet, illetve csúszás, lássuk is az első nap menetrendjét:

11:00 HellRaisers vs. G2

Komoly találkozó lesz, ugyanis a HR 3:1-el jött ki a Kihívók közül. A G2-t mostanság ritkán látjuk játszani, legutóbb az EPICENTER kvalin játszottak, ott 1:2 kaptak ki a Windigo-tól, szóval nincsenek nagy formában. Legalább is az előjelek ezt mutatják. Az előző Majorön a negyeddöntőben estek ki a későbbi győztes Cloud9 ellen.

12:30 Winstrike vs. Liquid

A Winstrike az előző Major legnagyobb meglepetése volt, hogy a Minorről eljutottak a Champions Stage-ig. Azóta csak a név változott, minden a régi. A Liquidben cserélődött egy-két tag, de így nagyon összeállt a csapat, a világon a harmadik legjobbnak tartják őket számon.

14:00 FaZe vs. BiG

A legutóbbi Major óta megérkezett tiziaN és Smooya a németek közé, így pedig 3:2-vel jöttek ki a Kihívók közül. A FaZe-nél semmilyen változás nem történt, olof is felépült, ismét az első helyre pályáznak. Télen a döntőben 1:2-re kaptak ki a C9-től, most bőven van esélyük bosszút állni. Legutóbb a DreamHack Masters Stockholm negyeddöntőjében játszottak, most jobbnak kell lenniük ha nyerni akarnak.

15:30 fnatic vs. compLexity

A két együttes még soha nem mérkőzött meg egymással. A compLexity 3:1-el jutott tovább a Challengers Stage-ből, a fnatic pedig legutóbb a DreamHack Masters Stockholmon esett ki az elsők között. Vagy nagyon nincsenek formában a svédek, vagy mindet a Majorre tartogattak. Ez ma ki fog derülni. Legutóbb a Winstrikehoz hasonlóan a negyeddöntőkig vitték Bostonban.

17:00 MIBR vs. TyLoo

Az MIBR a bostoni Major óta leigazolta az akkori győztes C9-ből Stewie2K-t és tarikot. Ez a lineup most kezdett összeállni, de még van hova fejlődniük. a TyLoo 3:2-vel jutott tovább, nem ezt a Majort fogják megnyerni, viszont a kitartásuk elképesztő. Legutóbb májusban találkoztak, akkor tarik még nem volt az MIBR (akkor SK) tagja. 19:16-ra tudott nyerni a távol keleti csapat, most itt az esély visszavágni.

18:30 mousesports vs NiP

A nindzsák régóta várták már ezt a Major szereplést, most biztosan rendesen odateszik. Mindkét csapat még a nyáron cserélt embert, azóta nem volt közös meccsük. A mouz remek formában van, ám a NiP-et sem kell félteni ha erről van szó: 3:0-val jutottak tovább.

20:00 Na’Vi vs Astralis

A nap talán legkomolyabb összecsapása. A világelső dánok a másodikok ellen, kihagyhatatlan rangadó lesz. Az ESL Cologne 2018-on az elődöntőben Na’Vi tudott 2:1-re nyerni, most itt az ideje visszavágni. Az Astralis nem élete formáját hozza ha BO1-ekről van szó, 3:1-el jöttek tovább az előző szakaszból.

21:30 Cloud9 vs Vega Squadron

A Legends Stage talán két leggyengébb ötöse találkozik egymással a nap végén. A Cloud9 Stewie2K és tarik kiválása nem találja magát, a Vega pedig szenvedősen jutott tovább, nagy hibákat vétenek még mindig. Címvédés tuti nem lesz, valószínűleg együtt fognak kiesni az elsők között.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva