Gaming

Az első videó! Ilyen lesz Henry Cavill mint Ríviai Geralt


Indulnak a kamerapróbák a Netflix sorozatához.

Néhány napja bukkantak fel először azok a pletykák, melyek arról szóltak, hogy az elsősorban Supermanként ismert Henry Cavill játszhatja a Netflix gondozásában készülő The Witcher sorozat főszerepét. Később maga Cavill is megerősítette, hogy nagy rajongója a franchise-nak, éppen ezért nem okozott igazán komoly meglepetést, amikor szeptember elején bejelentették, hogy a brit színész fogja játszani Ríviai Geraltot.

A tényleges forgatás persze még odébb van, a különféle kamerás próbafelvételek azonban már megkezdődtek. Ennek köszönhetően most vethetünk is egy pillantást Cavillre Geraltként: íme a rövidke videó, amit a Netflix tett közzé nemrég a Twitteren.

A fenti jelenetben természetesen még nem a végleges smink és öltözet látható, inkább első benyomásként érdemes értékelni a videót.

Ami magát a sorozatot illeti: a nyolc részesre tervezett évadot várhatóan két év múlva, 2020-ban fogják bemutatni, korábban pedig erősen pletykálták azt is, hogy Budapesten fogják forgatni. Ez utóbbiról továbbra érkeztek még friss hírek, így csak reménykedni tudunk.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva