Fortnite

Hivatalos: Csak emlegetni kellett, máris bejelentették a Suppressed Sniper Rifle érkezését


Ennél szívesebben hallottunk volna jobb hírt.

Őszintén? Nem vagyunk boldogok. Néhány órára a véleménycikkünk után az Epic Games hivatalosan bejelentette, érkezik a játékba a Suppressed Sniper Rifle.

Fortnite Intel – Epic Games

A legújabb News Feed frissítés bemutatta a játék következő újdonságát, egy teljesen új Bolt Action Snipert, amely valószínűleg ugyan úgy fog működni, mint “testvére”, annyi különbséggel, hogy ez a kiadás hang tompított lesz. A hangtompítós fegyver érkezését néhány nappal ezelőtt kezdte felkapni a közösség, amikor a leaker oldalak elkezdtek írni a fegyver felbukkanásáról. Többször volt már arra példa, hogy egy leak csak fél szezonnal a megtalálása után jelent meg, ám ezúttal az Epic Games nem húzta az időt, szinte egyből be is jelentette hivatalosan az érkezést.

Érkezik a v7.10 harmadik felvonása – Íme a dátum és a lehetséges tartalom!

A miértjét még mindig nem értjük, s valószínűleg már nem is fogjuk, holott annyi minden más érkezhetett volna még a játékba, ami egyébként talán érdekesebbé is tehette volna a játékmenetet. Ilyen például a szintén a forrásfájlokban megtalált Machine Pistol, vagy a hetekkel ezelőtt bejelentett Driftboard is.

A Semi-Auto Sniper vaultolása után tehát újból háromra növekszik majd a Sniper kategóriájú fegyverek száma, Dr. Lupo biztosan sokkal boldogabb nálunk ezt látván. De legalább újból ortodox frissítésnapra esik a Patch, a mai (hétfői) bejelentés miatt nagy valószínűséggel már holnap érkezni is fog a v7.10 harmadik tartalomfrissítése. A pontos időpontról még nem tudni.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva