Apex Legends

Számíthatunk solo és duo módra az Apex Legends-ben? [UPDATE!]


Alig jött ki a játék, a közösség máris az első nagy frissítést várja!

A Respawn battle royale játéka hivatalosan is elérhető a főbb platformokon. Az egyetlen játékmód pillanatnyilag a három fős squad jelenti, összesen 60 játékos küzd a végső győzelemért.

Az Apex Legends hétfőn jelent meg egy hatalmas stream keretein belül, azóta pedig sorra dönti meg a korábbi BR rekordokat.

3 nap alatt 10 millió játékos? Eddig minden rekordot megdönt az Apex Legends

Sajnos sok játékosnak okoz fejfájást, hogy pillanatnyilag csak 3-mas csapatokban lehet játszani. Ritkán előfordul, hogy úgy indul el a meccs, hogy nincs harmadik, esetenként második sem velük, ez azonban most még csak a véletlen műve.

Bár hivatalos megerősítés még nem történt, Vince Zampella, a Respawn csapat vezetője tett egy apróbb utalást. Egy játékos twitteren kereste meg őt, fánkot ajánlva azért, ha bekerül az Apex-be a solo mód. Vince erre egy laza válasszal reagált:

Bármilyen fánkot kérhetünk?

A Respawn állítólag minden lehetséges forgatókönyvet kipróbált, még titánokat is próbáltak belecsempészni a játékba. Ebből nyugodtan levonhatjuk a következtetést, hogy ami nem került be, annak valószínűleg meg van az oka.

Ettől függetlenül persze simán előfordulhat, hogy a fejlesztők a közösség véleménye alapján megváltoztatják a véleményüket, és belerakják az “új” módokat a játékba.

Megkérdőjelezhetetlenül ez most a legtöbbet kért változtatás, ezért biztosak lehetünk benne, hogy a Respawn minimum elgondolkodik a változtatáson.

UPDATE:

Ez már félig hivatalos infó, egyértelmű utalásokat találtak a játékfájlokban:

Ezt olvastad már?

Pánik üzemmódban az Epic Games – Ingyen ajándék a játékosoknak, négyszeres pénz a tartalomgyártóknak

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva