Apex Legends

Egy hajszálon múlt, hogy nem lett komolyabb baja – Shroud balesetet szenvedett


Egyelőre még mindig a kórházban van.

A hét elején még arról számoltunk be, ahogyan shroud mindenkit maga mögé utasított a Twitch-en. Amikor már azt hisszük, hogy minden a legnagyobb rendben, akkor üt be leginkább a krach. Shroud esetén is ez történt, ugyanis a 100 ezres sub rekord után a népszerű játékos bejelentette, hogy: “este nem lesz stream, hibáztassátok a robogót”.

A lakótársa, just9n mindenkit megnyugtatott, hogy shroud jól van és a sürgősségin vannak. A történteket a streamjében mesélte el Justin:

“Túl erősen nyomta meg a féket és átrepült a kormány felett, olyan 10-12 lábnyit (3-3,5 méter) zuhant az aszfalton. A bal karjára esett az egész súlyával. Számos sérülést szenvedett a csípőjétől kezdve a középső combjáig. Tiszta kék-lila… Elbaszott egy helyzet.”

Ez még nem minden, ugyanis just9n szerint könnyedén meg is halhatott volna shroud, olyan súlyos volt az esés.  Szerencsére nem lett semmilyen komolyabb szövődménye egyelőre az ügynek, a műtéte sikeresen zárult.

A könyökét kellett műteni, de shroud mindenkit megnyugtatott, hogy az aimjával semmi gond nincs, bár a mozgás még elég nehezen megy neki.

A barátok elárasztották már ajándékokkal, ő pedig nagyon hálás mindezért, de bevallotta, hogy szívesen streamelne már a kényszerpihenő helyett.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk és várjuk vissza!

UPDATE: Egyesek szerint a borulás nem robogóval, hanem elektromos rollerrel történt. Sajnos nem pontosították a járművet, de shroudot korábban láthattuk már elektromos rollerrel, szóval könnyen lehet, hogy csupán egy rollerrel esett ekkorát.

Egy korábbi kép

Ezt olvastad már?

Shroud: “A szponzorált tartalom nem azt jelenti, hogy eladtad magad!”

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva