Counter Strike

A Cloud9 beijedt és meggondolta magát, mégis visszahívnák kioShiMát


A Major pozíció elvesztése nem játék, a szervezet rájött mekkorát bukna a dologgal.

A Cloud9 szó szerint maga alatt vágta a fát a Major utáni átigazolási időszakban. Előbb flusha jelentette be visszavonulását, majd a hírek szerint ajtót mutattak Zellsis-nek is. A két megüresedett helyre k0nfig és JUGi igazolásáról már meg is egyeztek az OpTic vezetőivel.

Itt indultak a problémák, hiszen Golden felépült sérüléséből, és akkor ott volt még kioShiMa is. Valakinek mennie kell.

A vezetőség a tapasztalt irányító, Golden maradása mellett döntött, ám a Valve hivatalos levele után egyből meggondolták magukat. Hiszen ezzel csupán 2 játékosuk maradna a Major csapatból, vagyis a következő Major előtt a Minor selejtezőkből indulva kellene beküzdeniük magukat a legjobbak közé, buknák az automatikus meghívást. Ráadásul a lineup nagyobbik része immár európai játékos, vagyis az EU Minor kegyetlen mezőnye várna rájuk.

Egyből megkongatták a vészharangot és rájöttek, kioShiMának is maradnia kell. Ennek fényében pedig nagyon úgy tűnik, hogy csak egy OpTic játékos tudnak leigazolni, ez pedig a tervek szerint JUGi lesz. Így megmaradna a Major meghívó, és hiába válik európai csapattá a Cloud9 a lineup szerint, ott lesznek a Majoron, matricástul mindenestül.

Ha csak nem változik újból a C9 vezetőségének terve, így fog kinézni az új Cloud9:

  • Fabien “kioShiMa” Fiey
  • Jakob “JUGi” Hansen
  • Timothy “autimatic” Ta
  • Will “RUSH” Wierzba
  • Maikil “Golden” Selim

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva