Counter Strike

10 perces összefoglalók – nézd vissza a tegnapi HR meccseket turbó változatban


Az Astralis elleni parádés győzelmet nem lehet elégszer visszanézni. Szerencsére összevágták a legfontosabb köröket, ha lemaradtál itt az alkalom.

Az ESL Pro League délelőtti meccsek nem éppen nézőbarát időpontban kerültek képernyőre, de hát tudjuk: “Show must go on”. Nincs idő várni, a meccseknek pörögniük kell, így sokan mire hazaértetek a munkából és suliból már csak azt láttátok, a HR bravúros győzelmet aratott az Astralis felett!

Ez már biztos: megvan a továbbjutás DeadFox-éknak az EPL döntőn – gamer.hu

Bravúros csoportkört produkál a HellRaisers Dániában, a fnatic és a Liquid után az Astralist is elkapták, így már biztosan ott lesznek a rájátszásban. Az első nap mérlege 3 meccsből 2 győzelem a HR számára, így kedvező helyzetben várták a folytatást a meglepetéscsapatnál.

Szerencsére kaptunk egy turbó összefoglalót is a meccsről, ahol 15 perc alatt átélhetitek a legnagyobb izgalmakat. Különösen felhívnánk a figyelmet 9:30-tól DeadFox zseniális triplájára a 20. körből.

A továbbjutás ezzel a győzelemmel már biztosan megvolt, így az utolsó körben belefért a FaZe elleni vereség. Ez már kevésbé szép látvány, mint a dánok elleni meccs, de 10 percben ezt is érdemes végignézni. Ha csak egy jó pozit vagy hasznos helyezkedést el tudtok lesni valamelyik profitól, már megérte.

Például 9:10-től azt a brutál agresszív CT védekezést a FaZe-től, ami már inkább támadásnak tekinthető!

Kitolt pozik, váratlan szögek és jó páros kapcsolat a válaszfragekben:

Folytatás pénteken a Misfits ellen, részletek a negyeddöntőről itt! A csütörtöki szünnapon a továbbjutó csapatok kipihenhetik az eddigi fáradalmakat, szükség is lesz rá. Reméljük Bence betartja tegnapi nyilatkozatában tett ígéretét és feltölti magát erővel a negyeddöntőre!

Erre senki sem számított! A HellRaisers megelőzte a fnatic-Astralis-Liquid hármast – gamer.hu

A FaZe ellen már elfogyott a csapat ereje, de a továbbjutás egy percig sem forgott veszélyben. A 2. helyről a másik csoport 3. helyezettje vár rájuk. A HellRaisers hatalmas meglepetésre már egy fordulóval a csoportkör vége előtt továbbjutott az 750 000 dolláros verseny rájátszásába.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva