PUBG

Mi a helyzet a cheaterekkel?


Az utóbbi időben ritkán esett szó a cheaterekről, vajon véletlenül?

Pár hónapja még javában harc dúlt a PUBG Corp. és a cheaterek között. A legtöbb csaló ázsiai volt és egyre röhejesebb dolgokkal jöttek elő, az elején még csak a sziklákon lőttek át, meg a kar98k headik potyogtak vezetés közben, majd következtek a többszörösére növelt fegyverek, meg a repülő hajókról is ne feledkezzünk meg. A kizárólag cheatereknek kiírt kupák botrányai pedig már csak hab volt azon a bizonyos tortán.

A kínai cheaterek saját PUBG kupát rendeznek – gamer.hu

A csalók már saját kupát szerveznek maguknak, amiket szabályok keretei között tartanak meg. Azt hitted már nincs lejjebb? Úgy tűnik, hogy mindig tudnak újat mutatni, főleg a csalók. Legutóbb lebukott a Bluehole alkalmazottja , mi szerint csalóknak segített custom szerverekhez jutni, de belsős adatokat is szivárogtatott, amiért már ki is rúgták a cégtől.Mindezek ellenére Kínában tovább zajlik az élet, már a második nagy kupát rendezik, kizárólag cheatereknek.

A PUBG Corp. nem elégedett meg a helyzettel, ezért elég drasztikus változásokat eszközöltek. Először behozták az új anti-cheat rendszerüket, ami még korántsem a végleges, tökéletes verzió, de láthatólag elég jó munkát végez. Egyedüli probléma vele, hogy amióta bent van, azóta vannak masszív fps problémák.

RIP – Teljesen kinyírta a trade-et a PUBG Corp. – gamer.hu

A PUBG Corp. nagyon keményen fellépett a traderek ellen, a hír mindenkit váratlanul ért. A PUBG fejlesztői ma nyilvánosan is hadat üzentek a tradereknek, úgy látszik nem tetszik a cégnek, hogy mások mekkorát kaszálnak a PUBG-vel. Azt mindenki tudja, hogy mekkora pénz is rejlik a játékban a ládák megjelenése óta.

A másik intézkedésük pedig a trade betiltása volt. Ezzel egyrészt a PUBG itemekkel foglalkozó gambling ipart kinyírták, másrészt pedig azok a megélhetési csalók is abbahagyták a játékot, akik idáig a BP pontokért és az ingyen megvásárolható ládákért csaltak, ebből is volt bőven sajnos. A trade locknak az egyedüli kellemetlensége az volt, hogy nem szóltak előre, így azoknak is bent ragadtak cuccai, akik épp aznap szerették volna eladni, ez pedig nem túl elegáns a PUBG Corp. részéről (gondoljátok csak a 30 000 $-ért kínált legdrágább pan skin tulajdonosára, aki nem tud mit tenni). A harmadik intézkedésük pedig a ping alapú meccskeresés volt, ami több-kevesebb sikerrel debütált, ennek a lényege az volt, hogy ha egy szerverhez csatlakozunk, akkor azonos pinggel rendelkező játékosok ellen mérjük össze a tudásunkat, ezzel is szűrve, hogy az ázsiai cheaterek ellepjék a többi régiót is. A negyedik lépés pedig a régóta várt jelentés funkció volt, amit a “Kövesd a gyilkosod” kamerarendszer szintén segített ezen.

Megtaláltuk a legviccesebb csalókat: Ezt a repülő szellemhajót még Jack Sparrow is megirigyelné – gamer.hu

Repülő hajók szállták meg Erangelt, csodálkozunk, hogy ebből még nem forgattak kisfilmet. A csalókat általában mindenki utálja, ezért igencsak ritka, hogy a cheatereken kívül más is jól szórakozzon. Ebben az esetben viszont a csalók annyira túltolták, hogy ezt már nem lehet kibírni nevetés nélkül, konkrétan a Hospital felett tűnt fel egy repülő hajó, de amint elkezdték lőni, rögtön megérkezett a társa is, aki megvédte.

Az utóbbi helyzetben pedig szinte a nullához konvergál a “lecsaltak” “ideje lenne valamit kezdeni a csalókkal” posztok száma. Én magam sem találkoztam csalókkal az utóbbi 2-300 órában, bár előtte sem találkoztam velük túl gyakran. Ez persze lehetséges, hogy az FPP módnak köszönhető.

Ti mostanában találkoztatok csalókkal?

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva