Counter Strike

Akciófigyelő: Gyereknapi leárazáshegyek periféria fronton!


Szétnéztünk a piacon és összegyűjtöttük nektek a legjobb akciókat!

Lassan közeledik május utolsó vasárnapja, ami azt jelenti, hogy a hétvégén gyermeknap alkalmából különféle programokkal és jó kis akciókkal is készülnek az üzletek. Mi ezúttal az akciókból szemezgettünk, aki szeretne beújítani pár cuccot, az mindenképp nézzen szét, na meg persze ajándéknak sem utolsók!

Gamer egér részleg

Egy gamer leghűbb társa egy jó minőségű és játékra alkalmas egér, aminek a legfőbb tulajdonsága a jó szenzor. Persze az is sokat számít, hogy kényelmes legyen az adott egér, ezért érdemes megfontolni, hogy melyiket is választjuk.

Ne hagyjátok ki a korábbi cikkeinket:

Az 5 legjobb ár/érték arányú gamer egér – 10 ezer környékén

A legjobb olcsó gamer egerek!

Az 5 legjobb egér CS:GO-ra és PUBG-re

Milyen egérrel nyomják a profik? Mutatunk 5 népszerű választást

Roccat Kone EMP

Egy közepes-nagy egér, viszonylag sok gombbal és kiváló szenzorral. Nem utolsó sorban pedig 26 000 Ft helyett már 14 990 Ft-ért a miénk lehet.

Logitech G402

Aki szereti a nagyobb egereket és a jól bevált formákat, az a G402-esben nem fog csalódni. Akit érdekel, erre található egy magyar teszt, mindenképp érdemes belenézni. Közel 10 000 Ft-ot spórolhatunk itt is.

Logitech G403

A G402 utódja, ami kicsit kisebb lett, talán leginkább a Deathadder formájához tudnám hasonlítani. Rengeteg esportoló használja, a szenzora a jelenlegi legjobb (PMW3366) és természetesen az anyaghasználat is elsőosztályú.  18 000 Ft-ért pedig nagyon jó vétel, viszont ha ingyen szállítással szeretnénk, akkor 18 990 Ft-ért innen érdemes beszerezni.

Logitech G203

A kisebb egerek kedvelőinek pedig a G203 az egyik legjobb választás. Könnyű, remek szenzorral rendelkezik és 1:1-ben a többszörösébe kerülő G Pro formáját kapta meg. 8000 Ft-ért pedig egyértelműen best buy!

Gamer fejhallgatók

Egy jó fejhallgató szintén fontos, hiszen így sokkal pontosabban be tudjuk határolni, hogy honnan is jött 1-1 lövés, trap, amin adott szituációban rengeteg műlik.

Ne hagyjátok ki a korábbi cikkünket:

Az 5 legjobb ár/értékű gamer fejhallgató 20 ezer forint környékén

Qpad QH-90 Fekete

A HyperX Cloud és a Qpad QH-90 szinte ugyan az a fejhallgató, szóval bátran választhatjátok mindkettőt. A Qpad most nagyon jó áron van, még a HyperX-ekhez képest is. 6000 Ft-tal olcsóbban úszhatjuk meg most gyereknap alkalmából ezt a vételt.

Xtrfy H1

A NIP saját termékei nem a jó árukról híresek, de a minőséggel nem szokott probléma lenni. Az első komolyabb fejhallgatójuk a H1 elég brutálra sikeredett. 54 990 Ft helyett pedig most csupán 39 900 -ért lehet a miénk. Aki régóta szemezett vele, annak most érdemes lehet beszereznie, ennél nem hinnénk, hogy olcsóbb lesz egyhamar.

Gamer székek

Ha sokat ül valaki a gép előtt, akkor fontos a jó tartás, különben könnyen jelentkezhetnek különféle gerincproblémák. Ezt érdemes elkerülni és beszerezni valami jobb minőségű gamer széket, lehetőleg olyat, ahol már mellékelve van a deréktámasz is.

Arozzi Monza

A gamer székek belépőkategóriája. Párnázott kartámla, kényelmes ülés, ja és most 10 000 Ft-tal olcsóbb!

Arozzi Torretta

Egy lépcsővel feljebb már derék és nyak támaszt is kapunk, egy rendkívül kényelmes kialakítás mellé.  Viszont ez a szék szövet, szóval izzadósabb egyéneknek nem igazán ajánlott. Most pedig 7 000 Ft-tal olcsóbban juthatunk hozzá.

AKRacing Nitro

Minőségi anyaghasználat, műbőr borítás, az ergonómia pedig első osztályú. Én is egy ilyen székkel rendelkezem és teljes mértékben megérte rászánni a pénzt, remekül szolgál már lassan 1 éve. Most pedig 15 000 Ft-tal olcsóbban szerezhetjük be, ennyiért nagyon jó vétel!

CS:GO fanoknak

M9 Bayonet Doppler Ruby

Ki ne szeretne egy M9-et otthonra? Most 10 000 Ft-tal olcsóbban vihetjük haza.

Karambit Crimson Web

Akik pedig a karambitot kedvelik jobban, azoknak ott a Crmison Web, ez pedig csak 5 000 Ft-ba kerül.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva