Counter Strike

Ez már a sokadik, de nem tudjuk megunni! Újabb fizetős csalásra csapott le a VACnet


A hetek óta zajló VACnet-tisztogatás következő fejezeteként ismét bedöntöttek egy nagyobb cheater oldal.

A VAC-pornó szerelmesei mostanában alaposan kiélhetik magukat a kitiltott csalókon, a VACnet május elején történt frissítése óta ugyanis tömegesen hullanak a cheaterek. És nem csak az ingyenesen letölthető, könnyen lenyomozható csalások akadnak fent, hanem az elméletben VAC-safe, fizetett cheatek is.

Ezúttal egy svéd oldal húzhatta le a rolót, miután a VACnet lecsapott kuncsaftjaira.

Hajnalban érkezett a ban hullám, ráadásul olyan gyorsan, hogy még figyelmeztetni sem tudták egymást a felhasználók. Pár másodperccel egymás után többen is bant kaptak a csalók közül, az utolsó előtti kommentet különösen ajánlom mindenki figyelmébe:

“Úgy bannolt ki, hogy ez volt ma az első meccsem, és még csak a bemelegítés elején jártunk.”

Újabb bizonyíték a nyomkövetős rendszerre, ahol a VACnet a gyanús klienseket megfigyelés alatt tartja. Ha csalást regisztrált egy kliensből, akkor bárki lép is fel onnan a jövőben, repül a ban.

Egy másik képernyőmentés, egy perccel későbbről. Itt is a nyomkövető rendszerre panaszkodnak, kár hogy nem tudjuk sajnálni őket.

“A main accountomon sose kapcsoltam be semmit, mégis elkapott.”

Ezek szerint hozzájuk nem jutott el az infó, hogy mostantól elég, ha a klienseden bármilyen gyanús fájlt érzékel a rendszer. Újabb fizetős oldal borult tehát meg a VACnet nyomkövetős rendszerének hála, öröm látni ezt a sok “0 nap telt el a legutóbbi kitiltás óta” feliratot.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy te eddigi CS:GO karriered során csalóval találkoztál, aki lebukott azóta, ebből a cikkben megtudhatod. Hiszen a reportok mostanában egyre értékesebbek, nézzétek például ezt a hullámot.

60 korábbi ellenfele hullott el, mindegyik tegnap este. Van köztük aki egyszerre kettőt is kapott!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva