Fortnite

3 új Fortnite-tárgy, ami akár holnap érkezhetne is a játékba


Az egyik taktikai, a másik közelharci előnyt biztosítana, és van olyan ami csak simán poén! Simán elfogadnánk bármelyiket, vagy akár mindet.

A Fortnite közösség már számtalan alkalommal bebizonyította, hogy remek ötleteket adnak az Epic Games-nek. A Redditről származik a FAMAS, az alma, vagy éppen az Orange Justice emote is. A játékosok épp ezért folyamatosan pörgetik az agyukat a lehetséges újításokon:

Új pályák, új skinek vagy éppen új tárgyak pattannak ki a közösség fejéből. Ez utóbbiak közül hoztunk el most hármat:

Katana – közelharcra

A csákány sebzése nevetségesen keveset számít közelharcban, de mi lenne akkor, ha létezne más közelharci fegyver is? Kockázatos lenne egy helyet megtartani egy Katanának, de biztosan vicces helyzeteket és népszerű videókat eredményezne mindenkinek.

Grappling Gun – taktikai harcra

Túlépíteni az ellenfelet egyrészt nem mindig egyszerű, másrészt mivel látja, felkészülten éri a dolog. A Jetpacket is azért utálták sokan, mert egyszerűen kiszámíthatatlan volt, váratlan előnyt eredményezett és nagyon könnyű volt használni. A Grappling Gun azonban nem lenne ilyen könnyű tárgy, csak a megfelelő távolságról, a megfelelő helyre célozva működne. Ha azonban bejön, egyből az ellenfél arcába ránt minket, akinek fogalma sincs róla, hogy közelítünk.

Robbanó bevásárlókocsi – mert miért ne

A Fortnite meccseket eddig sem komolyságukról ismertük, gondoljunk csak a lámákra, vagy éppen az emote-ok humorfaktorára. A robbanó bevásárlókocsi is ebbe a sorba kérne helyet magának, a C4-esekkel felszerelt tárgy még a hőkövető rakétánál is nagyobbat szólhatna. Távirányítóval az ellenfél közelébe kormányozva ingyen sebzés, csapdának az út mentén hagyva pedig szintén eredményes lehet.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva