PUBG

Event Pass : Sanhok – Küldetések, jutalmak és a még nevünket is megváltoztathatjuk!


Érkezik a PUBG első fizetős "DLC"-je!

Június 22-én az új map mellett egy nagyon érdekes DLC is érkezik a Playerunknown’s Battlegroundshoz. A játék fejlesztésének egy pontján a fejlesztők elgondolkodtak, hogy az újonnan érkező térképeket DLC formájában teszik elérhetővé

Szerencsére ezt az ötletet hamar el is vetették és a The Game Awards díjátadón megígérték, hogy minden egyes térkép ingyenesen hozzáférhető lesz mindenki számára. Akkor hogyan is lehetne megoldani a DLC kérdését? 

Event Pass : Sanhok

Aki már játszott valaha CS:GO-val (operationök), vagy épp Fortnite-tal (Battle Pass) annak ismerős lehet a lentebb leírt újdonság. Igazi pénzért vagy játékbeli valutáért vehetünk magunknak egy belépőt amik küldetéseket, kihívásokat és természetesen ezekért járó jutalmakat tartalmaznak. Mit is tudunk a PUBG-s belépőről?

  • Június 22-én érkezik, a 15. frissítéssel együtt
  • Pass nélkül is csinálhatod majd a küldetéseket, jutalmat is kaphatsz értük, de természetesen kevesebbet, mint akik megvették
  • Körülbelül 4 hétig fog majd tartani, rengeteg heti és napi küldetéssel
  • A küldetések teljesítésével és a szintünk fejlődésével oldhatjuk fel az egyes jutalmakat
  • Az egyik ilyen jutalom az egyszeri “ingyenes” névváltoztatás lesz!

UPDATE: Bővebb információk az Event Pass-ról:

Minden infó az Event Pass-ról! – Íme a PUBG rangrendszere! – gamer.hu

Persze nem az Event Pass az egyetlen akció, amivel megpróbálnak kedveskedni a játékosoknak. Ez a DLC-copy a már meglévő játékosállománynak szól, ezzel párhuzamosan viszont megpróbálnak újakat is bevonni:

Óriási mérföldkőhöz ért a PUBG – Életében először akciós a játék! – gamer.hu

Életében először akciót kapott a játék! Erre nem gondoltunk, a PUBG Corp. bejelentette, hogy akciós lesz a játék. Korábban azt nyilatkozták, hogy sosem fog akciót kapni, ám most meggondolták magukat, hiszen több, mint 400 millió játékos próbálta már ki a PUBG-t a különböző platformokon.

A 15. UPDATE elképszető sokszínűsége már csak hab a tortán. Vagyis inkább a cseresznye a hab tetején:

Új fegyver, új UI na meg az új pálya – Íme a 15. Update log! – gamer.hu

Ezúttal jókora frissítés érkezett, rengeteg újdonságot kapunk! A PUBG Corp. a szokásaikkal ellentétben némileg hamarabb mutatta be az update hozta újdonságokat. Az éles szerverre pénteken jön a 15. update, a teszt szervereken pedig addig kipróbálhatjuk az újításokat feltehetően. Érkezett új pálya, új fegyver és egy új UI.

Forrás és bővebb angol leírás: https://steamcommunity.com/games/578080/announcements/detail/3077529898698894565

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva