PUBG

Ők jelenleg az 5 legjobb PUBG tanár Twitch-en, minden hétköznapra jut valaki!


A szeptemberi iskolakezdés mellé ajánlunk pár külön tanárt, akiktől a legtöbbet tanulhattok kedvenc játékotokról.

Hogy könnyebb legyen a választás, 5 külön kategóriára bontjuk a tanárokat, hogy mindenki saját tetszésének megfelelőt válasszon.

A gyilkológép

Shroud

A kanadai játékos kétségkívül a Playerunknown’s Battlegrounds első számú streamere. Nincs olyan nagyobb volumenű közösségi verseny, ahol ne látnánk a nevét a résztvevők között. Szerencsére az esport karrierjéről teljes mértékben lemondott, így full-time streamerként kötöttségek nélkül közvetíthet amikor csak akar. Izgalmas, ölésekben gazdag meccsek és vicces pillanatok várnak ránk, ha a csatornájára érkezünk.

Shroud csatornáját ITT érhetitek el.

A szakértő

WackyJacky101

Ő az, akit semmiképp sem lehet kihagyni az ilyen jellegű listákból. A streamelés mellett rengeteg tartalmat gyárt YouTube-ra is. Nincs olyan eleme a játéknak, amit ne elemezett volna már ki, legyen szó akár fegyverekről, akár redditen terjedő pletykákról. A streamek során is rengetegszer elmagyarázza mit és miért csinált az adott szituációban, így abszolút megéri nézni őt, ha egy kis plusz tudásra vágyunk.

Wacky közvetítéseit ITT tudod követni.

A tapasztalt irányító

KODIAK

Azt hiszem senkinek nem kell bemutatnunk őt. A kétezres évek eleje óta aktív résztvevője a magyar gamer és esport világnak. Tavaly azonban játékot váltott és a CS-t otthagyva a PUBG került a középpontba a közvetítései során. Úgy tűnik megérte, hiszen ma este épp Seattle-ben játszanak omgezjonesy-val egy nívós rendezvény döntőjében. Legtöbbször ő irányítja a csapatokat, így rengeteg új és hasznos taktikát sajátíthatsz el stream a nézése közben.

KODIAK csatornáját ITT tudod elérni.

Nyers skill és humor

FoDa & Konti

Kicsit csaltunk a címben, de nem tudtuk és nem is akartuk szétválasztani a magyar PUBG közösség ikonikus párosát. Az eredmények magukért beszélnek: TheVR kupa győzelem, nagyszerű Twitch Rivals szereplések és rengeteg jó helyezés egyéb kupákon. A közvetítéseik során sok új trükköt, tippet leshetsz el, de ha csak egy jó közösség tagja akarsz lenni, akkor sem fogsz csalódni! Sikerült tökéletesen megtalálniuk az összhangot a minőségi játék és a szórakoztatás között.

Az alábbi linkeken érheted el a csatornáikat: FoDa & Konti

Kezdők jó barátja

bLYYY

Ha tanításról és oktató PUBG tartalomról van szó, akkor ő az akit nem lehet kihagyni a magyar streamerek közül. “PUBG alapok” videósorozata az újonc játékosok életét jelentősen megkönnyítette. Nem tudod, hogyan ugorj jól? Nem tudod, melyik járművet vidd magaddal? Tippekre lenne szükséged a meccs végi szituációkkal kapcsolatban? Jó helyen jársz akkor, bLYYY lesz a barátod!

A streamek során is rengeteg tanító jellegű mondattal bővítheti tudásodat, sokszor még egy-egy visszajátszást is kielemez a nézőinek. Szintén barátságos és jó közösség jellemzi ezt a csatornát, bátran írj a chatre!

bLYYY csatornáját ITT érheted el.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva