Counter Strike

BRÉKING: Három magyar együttest is érint, új sztárcsapatot épít az ex-GameAgents


Váratlan fordulat a semmiből! Ismét forgolódás, az ex-GameAgents mellé igazol Camper és Aaron!

Bajban a PIXEL és a Nice Gaming, ugyanis mindkét csapat elvesztette 1-1 kiváló játékosát akik Mustang és Flash helyére érkeznek a koloRRR-Gabesson-Fleav hármashoz.

Ilyet sem láttunk még: kiforgatták FLASH-t!

Tegnap ez a hír jelent meg koloRRR, a fiatal AWP-s Twitterén. Úgy néz ki, gyorsan összeszedték az embereket a “szupercsapathoz”.

“Külön váltunk FLASH-től és Mustangtól. Új arcokat akarunk kipróbálni és meglátjuk, hogy is fog majd működni. Az előző felállás sajnos nem ment, nem passzoltunk egymáshoz. Ez az utolsó próbálkozásom, nézzük hogy fog majd sikerülni!”

Camper az egyik érkező, aki koloRRR-hoz hasonló játékos. Mindketten remekül forgatják az AWP-t, mindketten fiatalok, nagy potenciál van bennük. Azonban úgy néz ki, hogy ennek a Nice Gaming látja kárát, ugyanis a régóta együtt levő srácoktól most kihullt egy erős alappillér. Abban a csapatban 7 hónapja voltak együtt négyen, egy ember rendre forgott. Játszott ott szarvasmarhalynchmeister, most er9k az ötödik, úgy néz ki ez így is marad. De immár Camper nélkül.

Aaron pedig a PIXEL korábbi játékosa, együtt nyertek ICL-t, együtt jutottak ki a SEC döntőjére, ám úgy néz ki, hogy mindezt ezért feladja. Szegény DEv egy napja nyilatkozta, hogy nem szeretne oszlani, illetve hogy:

“Ez a Pixel így Pixel, ezzel az 5 emberrel!” – eddig tartott sajnos a nagy összefogás.

Alaposan lábon lőtték most ezt a két csapatot, ugyanis mindenhol új ötödiket kell találni, összeszoktatni a csapattal stb… Legrosszabbkor jött most a csere DEv együttesének, ugyanis a sikeres kijutás után újra kell építeni a csapatot. Mindenesetre sok sikert mindhárom együttesnek!

Szállítsák az eredményeket, hozzák ki a legjobbat mindenből, és akkor mindenki boldog lesz!

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva