Counter Strike

Mindent a dropokról – !drop kézikönyv


Összegyűjtöttünk minden információt, amit a dropokról tudnod kell, hogy ne maradj le semmiről.

Mostanában, ahogy közeledik a Major egyre több kérdés vetődik fel, a legtöbben pedig a ládák után érdeklődtök, ami nem csoda, hiszen egy Cobblestone Souvenir láda 30-40$-ért simán elmegy és kinek ne jönne jól csak úgy 10 ezer Forint? Összeszedtük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, hogy minden világos legyen a droppokkal kapcsolatban mindenkinek.

Mikortól lehet dropot kapni?

Január 12-15, majd egy pár napos szünet következik, utána pedig január 19-28-ig folytatódik a fő esemény. Január 12-én (pénteken) 16:00-tól kezdődik az első mérkőzés, ezeken pedig már fognak esni a ládák is.

Hogy kaphatok dropot?

Ha a játékból vagy twitch-en keresztül nézed a meccseket, mindkét esetben kaphatsz, viszont ha twitch-en akarod nézni, akkor össze kell kapcsolni a Steam fiókoddal, hogy tudja a rendszer, hogy rendelkezel a CS:GO-val.

Melyik streamet nézzem twitch-en, hogy ládát kapjak?

Bármely hivatalos közvetítést nézve kaphatsz dropot. A magyar streamet itt találod, az angolt pedig itt.

Lehet a magyar stream alatt ládát kapni? -Természetesen! – gamer.hu

Működik a !drop? Naná, hiszen nálunk is kaphattok az értékes souvenir ládákból. Gyakran vetődik fel a magyar stream nézői körében az a kérdés, hogy lehet-e kapni dropot akkor is, ha nem az angol streamet nézitek? Rengetegszer elmondtuk már, hogy természetesen lehet, ám ezúttal megmutatjuk a Ti segítségetekkel, hogy tényleg lehet kapni.

A magyar streamen is biztosan kaphatok dropot?

Igen, 100%, hiszen mi is kaptunk már a magyar stream nézése közben.

Ha játékból is és twitch-en is nézem, akkor dupla esélyem van a dropra?

Nem

Csendben megjelenik a raktáradban..

Több CS:GO accountom van, egyszerre tudom többről is nézni, hogy több dropot kapjak?

Igen, ehhez viszont több twitch felhasználó szükséges és minden esetben össze kell kötnöd az adott Steam fiókoddal, utána pedig nyiss egy inkognító/privát ablakot vagy pedig egy új böngészőt, ott bejelentkezel a twitch-re és ha nézed a meccseket, ott is kaphatsz ugyan úgy dropot.

Honnan tudom, hogy kaptam-e ládát?

Csendben megjelenik a CS-s raktáradban, még jelzés se nagyon szokott lenni, ezért érdemes frissíteni.

A kapott Souvenir ládához milyen kulcs kell, hogy kinyissam?

Ezek a ládák kulcs nélkül kibonthatóak, ezért is olyan népszerűek, ám érdemes vigyázni, mert legtöbbször olcsó skinek vannak benne, amik ráadásul nem valami szépek.

Kaptam egy dropot, mikor érdemes eladni?

Erről írtunk korábban, nem érdemes egyből eladni, ugyanis több eurót bukhatsz rajta, bővebben az alábbi cikkben olvashatsz róla.

Kaptam Souvenir dropot! Mikor érdemes eladni? – gamer.hu

Kaptál egy dropot? Szuper, de ne add el azonnal, hiszen kereshetsz is rajta több eurót és ehhez semmit sem kell tenned! Általánosságban elmondhatjuk azt, hogy ha már meccs közben észreveszed hogy kaptál akkor még nem érdemes eladni, hiszen folyamatosan dobálja az adott ládát így nő a kínálat ami azt eredményezi hogy egyre olcsóbb lesz az adott láda.

Van még kérdésem, hol tehetem fel?

Elindult a gamer.hu discord csatorna, ahol nyugodtan felteheted a kérdésedet, emellett pedig mindenkit megtalálsz a gamer.hu szerkesztőségéből, ha esetleg valamit kérdezni szeretnél.

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva