Hearthstone

Budget-zóna: 1000 dustos deckek a rotáció utánra (5. rész) – Priest


Kevés lapod van és nem tudod, milyen paklit építs a Witchwood után? Segítünk!

A The Witchwood megjelenése és a Standard rotáció után mindenkinek alaposan újra kellett gondolnia a deckjeit, hiszen teljesen megváltozott a Hearthstone lapkészlete. Azoknak, akiknek kevés lapjuk van – vagy egyszerűen csak mostanában kezdték a játékot – ez mindenképpen nagy kihívást jelent, ezért úgy döntöttünk, segítünk nekik. Cikksorozatunkban szuperolcsó, 1000 dustból összeállítható paklikat mutatunk be, melyekkel ugyan a Legendet nem lehet kiütni, az alacsonyabb szinteken azonban bőven adhatnak sikerélményt!

Budget Dragon Combo Priest

Vannak, akik arra szoktak panaszkodni, hogy a Priest Basic lapkészlete nem a legjobb, a kezdők számára azonban több hasznos kártyát is rejt az induló szett, melyek egy-két Common lappal kiegészítve elég erős magot alkothatnak. A Divine Spirit, Inner Fire, Power World: Shield, Radiant Elemental négyes például igen csúnya dolgokra képest, hiszen nagyon olcsón felbuffolhatjuk így egy lényünket, akár egy kör alatt beütve a győzelemhez szükséges sebzést – extrém jó esetben már a második körben lehet egy 14/14-es Northshire Cleric-ünk. Az persze nem árt, ha nem egy soklapos kombóra építünk, hanem vannak mellé megfelelő – kellően nagy alap HP-val rendelkező – lényeink, amikor már egy szimpla Divine Spirit + Inner Fire után összejöhet a győzelem.

Szerencsére éppen kapóra jönnek a sárkányok, hiszen az olyan példányok, mint a Twilight Drake, a Nightscale Matriarch vagy éppen a repülő szörnyetegekkel összedolgozó Wyrmguard kellően nagy mennyiségű életponttal rendelkeznek ahhoz, hogy alapként szolgáljanak a kombóhoz. Nagy segítség, hogy a sok Basic kártya miatt viszonylag sok Rare lap belefér az 1000 dustos költségplafonba, így két Duskbreaker is bekerült, ami jelenleg a játék egyik legerősebb korai board clearje. Nincs is más dolgunk, mint tisztán tartani az ellenfél térfelét, folyamatosan visszagyógyítva a lényeinket. Amikor pedig egy kellően nagy HP-jú minion eljut a támadásig, akkor a már említett kombóval egymaga bevihet akár 20-30 sebzést is.

1000 dust Dragon Combo Priets
AAECAa0GAA+XAvgC5QTJBo0I0QrTCtcK8gzYwQLKwwLKywLL5gKO7gKM7wIA

Cikksorozatunk következő részében a Rogue kerül majd terítékre.

Korábbi részek: Druid | Hunter | Mage | Paladin

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva