PUBG

Befejeződött a hazai Fusion PUBG kupa első döntője- Íme a győztesek!


Véget ért az 1 millió forintos PUBG kupa első szakasza.

Mivel a múlt hétvégén közbeszólt a PUBG Corp., ezért az idei hétvégére esett a döntő utolsó 3 meccse. A BO7-ből múlt szombaton már 4 kört lejátszottak a csapatok, most pedig szerencsére nem volt gond a szerverekkel. Az első bajnokság pedig véget is ért, de már el is kezdődött a második forduló selejtezője, szóval izgalmakban a jövőben sem lesz hiány!

Összefoglalóinkat megtalálod a következő linkeken:

Ötödik meccs

A nap első mérkőzésén Konti és FoDa igencsak jól jártak, hiszen nemcsak, hogy nem kellett sietnie a Military-ra ugró duónak, hiszen az első kör rájuk szűkült. Ezen felül pedig olyan szerencsések voltak/jól helyezkedtek, hogy a későbbiekben is rájuk szűkült a kör. A végjáték valami eszméletlenre sikeredett, a nagy harcok közepette Little Omar és csapata éppen hogy nem tudott beérni a zónába, a kialakult 2v1-et pedig az egyedül maradt Konti hihetetlen higgadtsággal hozta le, így bezsákolva a wint a csapatának.

Hatodik meccs

Ez alkalommal pedig Yasnayába szűkült a kör, itt pedig kezdetét vette az idegkemp, a körtől függően pedig rotáltak a játékosok. Headly rendkívül jó poziból sikeresen szétsorozta a környéken lévő játékosokat, de közben Cucu megvadult és az egy lövéses temetés után mészárlásba kezdett, amit a végjátékban Headly társa, Little-Omar fejezett be. Könnyen másképp is végződhetett volna, ha egy kicsit hamarabb néz vissza Cucu, így viszont Omaréknak sikerült behúzni az első helyet.

Hetedik meccs

Az utolsó mérkőzés pedig Miramaron zárult, a kör pedig Genearles mellé szűkült a végjátékban. A WSE csapatának rendkívüli pozíciója mellett HULLA_SZILVA vakmerősége is jól jött, a fiatal játékos ugyanis nem ismert lehetetlent, ügyesen pozícionálva jókor lőtte el Csargát, a kialakult 2v1 szituációt pedig különösebb nehézségek nélkül hozta le a csapat. Itt Kontiék elég hamar elhullottak, így a végjátékban nem láthattuk a csapatot.

A végeredmény

Konti csapata toronymagasan az első helyen, 1791 ponttal, mögöttük pedig a Loot Goblins 1567 ponttal, a harmadik helytől pedig nem igazán voltak olyan óriási különbségek a pontok tekintetében. A WSE a hetedik helyet szerezte meg, KODIAK csapata pedig a végén kicsit lemaradt és a 15. helyen végezték.

Az e heti döntőre az utolsó 5 helyen végzett csapat sajnos nem ért rá, így nekik körönként 70 pontot írtak jóvá a szervezők. Az első tíz győztes csapaton kívül minden résztvevőnek gratulálunk, rendkívül izgalmas mérkőzéseknek lehettünk szemtanúi, a szervezés pedig külön dicséretet érdemel! Sajnálatos, hogy a PUBG Corp. a múlt héten közbeszólt, de ezt nem lehet előre betervezni. A játékok jó hangulatban zajlottak le, a BO7 során pedig sikerült minimalizálni a véletleneket, még ha ez a játék szépsége is.

A résztvevők java része pedig a nyereményét jótékony célra ajánlotta fel, Kontiék csapata a stream során befolyt összeg felét is hozzácsapta, amivel az Országos Mentőszolgálatot támogatták.

 

Ne maradj le semmiről, kövess minket Facebookon is!

2024 leetesport.hu | minden jog fenntartva